Elvárható győzelmet könyvelt el a Magyargéc

Gabi

Nehézség nélkül hagyták helyben a Ludányhalászit a vendégek.

A mögöttünk hagyott hétvégén Ludányhalászira volt hivatalos a Magyargéc a keleti megye háromban. Egyértelmű esélyesként várhatták a tizenharmadik körben esedékes csörte kezdősípszavát a látogatók.

Alaposan be is kezdtek a vendégek, már a második percben betaláltak, negyedóra elteltével pedig kettővel mentek. Próbálkoztak azért a lelkes házigazdák is, de a szünetig már nem módosult az állás.

A folytatásban egy darabig kiegyenlített volt a nem túl izgalmas birkózás, aztán a játékrész derekánál bevittek egy újabb, mindent eldöntő döfést a ‘géciek, akik a mérkőzés utolsó szakaszában még kétszer beköszöntek.

A véghajrában még szépítettek a hazaiak, ez viszont már semmit sem számított, ellenfelük könnyed, öt-egyes sikert aratott, Oláh Áron mesternégyessel segítette elvárható győzelemre szert tevő alakulatát.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Ludányhalászi SE-Magyargéci Zöld Sasok SE 1-5 (0-2)

Vezette: Reviczki J. (Szűcs M.)

Ludányhalászi SE: Bakó – Végh M. (Demus, 46.), Szenográdi, Bagó, Mosó – Puszta (Oláh A., 71.), Urbán R., Tőzsér T., Bagoly – Tőzsér B., Kovács B. Edző: Földi Gergő.

Magyargéci Zöld Sasok SE: Jónás F. – Ökrös Sz., Makó, Lakatos J., Rácz J. – Ökrös P., Csík R., Rádi Ro., Botos A. – Medgyesi, Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Gól: Tőzsér T. (84.), ill. Rádi Ro. (2.), Oláh Á. (14., 65., 75., 83.)

Jók: senki, ill. Oláh Á., Makó, Rádi Ro.

Földi Gergő: – Játszottunk egy rossz meccset egy jó csapat ellen. Voltak szép támadásaink, de nem tudtunk gólt szerezni. Még mindig sok hiányzónk volt, de legalább voltunk tizenegyen. A bírókról inkább már nem mondok semmit. Megérdemelt a vendéggyőzelem. További sok sikert nekik.

Oláh Róbert: – Alacsony színvonalú mérkőzésen, második félidei játékunk alapján igazságos az eredmény. Az első félidőben nagyon gyengén és pontatlanul focizott a csapat. További sok sikert kívánok a sportszerű Ludányhalászi csapatának. Hajrá, Magyargéc!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A Patak húzta be a szomszédvári derbit

Pont nélkül maradt a Dejtár. Az előző hétvégén szomszédvári rangadót rendeztek a nyugati megye hármas mezőny tizenharmadik fordulójában, a Patak a Dejtárt fogadta. Izgalmas derbire volt kilátás, férfias küzdelemnek néztünk elébe. Remek iramban vette kezdetét a párbaj, mindkét oldalon akadtak lehetőségek. Aztán elég hamar, már a nyitónegyedórában megszerezték a vezetést […]
error: Content is protected !!