Elpáholta a Nógrádsipek az Őrhalmot

Gabi

Nem kímélték a hazaiak a kölcsönjátékosokkal kiegészülő másik oldalt.

Múlt vasárnap gyakorló meccsen képviseltette magát a következő szezonban a keleti-csoportban harcoló Nógrádsipek és a nyugati-régióba besorolást nyerő Őrhalom. Kisebb érdekesség, hogy a vendégek csak nyolc fővel jelentek meg a mérkőzésen, a másik oldal adott kölcsön nekik három embert, hogy egál legyen a résztvevők létszáma. A találkozón aztán nem volt kérdés, hogy melyik gárda örülhet a végén, a házigazdák tizenegy-kettes sikert jegyezhettek fel.

Felkészülési mérkőzés:

Doboskút SK Nógrádsipek-Őrhalom SE 11-2 (3-1)

Doboskút SK Nógrádsipek: Balázs R. – Németh, Erki, Deák Mizser – Percze, Végh F., Csernák Cs., Varga F. – Sámuel G., Strehó Z. Csereként léptek pályára: Hegedűs, Sárközi F., Sárközi R., Petrovics. Edző: Csordás Tibor.

Őrhalom SE: Homolya – Maglódi, Sándor L., Vígh, Stefanik – Gaál, Oláh B.*, Keresztúri, Végh P.* – Baranyi L.*, Kántor. Edző: Baranyi Zsolt.

Gól: Sámuel G. (3), Strehó Z. (3), Varga F. (2), Csernák Cs. (2), Sárközi F., ill. Kántor, Stefanik

Csordás Tibor: – Ezúttal sokan voltunk, tizennyolcan. Tudtunk kombinálni, egy jó hangulatú mérkőzésen. Fiatal csapat az ellenfél, lesz ez még jobb is nekik! Kevesen voltak, azért kisegítettük őket. További sok sikert kívánok nekik, és hogy minél előbb álljanak talpra! Remélem, összeszedik magukat!

Baranyi Zsolt: – Sajnos csak nyolcan mentünk el, így nem tudom értékelni a mérkőzést. Az azonban át kell értékelni augusztus 15-ig, hogy mi legyen, mert így teljesen fölösleges elindulni a bajnokságban! Sajnálatos, hogy ide jutottunk, de ez csapatjáték, hiába akarjuk azt egy páran, hogy legyen foci, ha a nagy többség teljesen érdektelen.

Next Post

Ikszelt a Bercellel az Egyházasdengeleg

Döntetlent csíptek el egy osztállyal följebb lévő ellenfelükkel szemben a megye hármas házigazdák. Az előző hétvégén mintegy négyhónapos szünet után léphetett ismét pályára két csapat, a következő szezonban a nyugati megye háromban szereplő Egyházasdengeleg az egy osztállyal feljebbi Bercelt fogadta egy edzőmérkőzésen. A gyakorló találkozó első félidejét követően még a […]
error: Content is protected !!