Egyetlen bajnoki sem lesz a hétvégén

Gabi

Korábban úgy tűnt, egy tétmeccset legalább le tudnak játszani, de mostanra ennek az esélye is szertefoszlott.

Csütörtökön hírt adtunk róla, hogy a balassagyarmati és a diósjenői műfüves pályák használhatatlansága miatt több, a mostani hétvégére tervezett bajnokit sem lehet lebonyolítani a megye egyben és a két osztállyal lejjebbi nyugati-csoportban. Egy nappal korában az érintett házigazda egyesület tájékoztatása alapján még úgy tűnt, az Egyházasdengeleg-Rétság meccset megrendezhetik, pénteken azonban már arról értesített a hazai gárda illetékese, eldőlt, hogy nem kivitelezhető az összecsapás lejátszása. Ez azt jelenteni, sem szombaton, sem vasárnap nem hoznak tető alá egyetlen egy tétmérkőzést sem Nógrád megyében.

Most már a szóban forgó csapatokon a sor, hogy megbeszéljék, mikor pótolják be a kilencven perceket. Ami biztos, a Diósjenő-Mohora párbajt május 29-ig kell megrendezni, míg a legalacsonyabb vonalban június 27-ig lesz mód arra, hogy összefussanak a párharcok résztvevői. Jár a dicséret pár nem sokat teketóriázó klubnak, hiszen ahogy kell, a lehető leggyorsabban kijelölték az új időpontokat. A Szokolyi Alajos SE-Érsekvadkert SE II ütközetet március 27-én, az Egyházasdengeleg-Rétság mérkőzést április 11-én, a Romhány-Felsőpetény csörtét június 5-én, a Dejtár-Csitár találkozót március 12-én vagy március 13-án rendezik meg. Az Őrhalom-Nagyoroszi párosításnak egyelőre nincs meg az új játéknapja.

Next Post

Jó pár edzőmérkőzést rendeznek a hétvégén

Pályán lesz az SBTC és a megye egy nagy része is. Ahogy korábban arról beszámoltunk, a balassagyarmati és a diósjenői nagyméretű műfüves játéktér sem lesz használható ezen a hétvégén. A kedvezőtlen időjárási körülmények nem csak a két említett helyszínen tervezett bajnokikra és edzőmérkőzésekre nyomták rá bélyegüket, hanem egyéb gyakorló meccsekre […]
error: Content is protected !!