Elhunyt az egykori nézsai egyesületi elnök

Gabi

A klubot harminc esztendőn át vezető sportember hetven évesen távozott az élők sorából.

Múlt hét vasárnap hosszan tartó betegség után elhunyt a Nézsa SE korábbi elnöke, Tóth József. Az élők sorából hetven esztendősen távozó vezető aktív pályafutása során a Nógrádsáp SE színeiben focizott, ahol gólkirály is volt a megyei másodosztály nyugati-csoportjában. Miután befejezte a labdarúgást, a Nézsa SE vezetéséből vette ki a részét, elnökként, az 1980-ban megalakuló Nézsai Május 1. Tsz SE-ben töltött be fontos szerepet, a szóban forgó egyesület a sportember idejében élte fénykorát.

A csapat az 1988/89-es szezonban megnyerte a megye egyet, ami aztán NB III-as tagságot is jelentett, mindeközben a Magyar Kupában is menetelt a gárda, ahol a BVSC csak tizenegyesekkel tudta megállítani. Az egykori sportember egészen a 2000-es évekig tevékenykedett a klubnál, mígnem közel harminc esztendő után lemondott tisztségéről. Tóth Józsefet a január 18-án, szombaton délután egy órakor kezdődő szentmise után helyezik örök nyugalomra a nógrádsápi temetőben. Nyugodjék békében!

Tóth József (fehér pólóban) hosszan tartó betegség után hunyt el

Next Post

Jelenleg elég borús a a szécsényi foci helyzete

Perpillanat egyesületi elnökkel és vezetőséggel sem rendelkezik a nagy múltú megye egyes klub. A napokban újabb sajnálatos hírhez jutottunk, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy a megyei első osztályban szereplő Szécsény VSE felnőttcsapata folytatni tudja a bajnokságot. Egy, klub közeli forrás arról számolt be, hogy a már korábban lemondó volt egyesületi […]
error: Content is protected !!