Egyéves eltiltást kapott egy edző

Gabi

Jó darabig pihenhet a komoly büntetéssel illetett szakvezető.

Még mintegy két héttel ezelőtt került sor a nyugati megye hármas bajnokság kilencedik körére, ahol a Bernecebaráti-Kemence kettő-nullás sikert könyvelhetett el a Dejtár otthonában. Jókora üröm is vegyült a vendégek örömébe, ugyanis mesterük, Ordasi István a mérkőzés 44. percében piros lapot kapott.

A jegyzőkönyv elmondása szerint a szakvezető obszcén szavakkal illette a játékvezetőt, aztán köpött egyet felé, ezért elküldte a kispadról, majd később bement a pályára, miközben szintén szidta a bírót, mielőtt ismét elhagyta a gyepet.

Időközben napvilágot látott, hogy milyen büntetést róttak ki a trénerre. Nos, egészen 2021. október 14-ig tiltották el mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. Írd és mondd tehát, egy évig nem vehet részt semmilyen formában hivatalos tétmérkőzésen a komoly szankcióval sújtott edző.

Next Post

Nyugati megye hármas játékos-tippelde

A Rétság VSE középpályása, Havay Bálint mondta el várakozásait a tizenegyedik kör meccsei kapcsán. A következő hétvégén a tizenegyedik körrel folytatódik a nyugati megye három. A bajnokság során fordulóról-fordulóra jelentkezünk majd weboldalunkon egy rovattal, amelyben a résztvevő csapatok egy-egy erősségének számító játékosa tippel az aktuális mérkőzésekre. A közelgő meccsek előtt […]
error: Content is protected !!