Egy félidő alatt döntött a Magyargéc

Gabi

A Héhalom tartalékcsapata bánta, hogy jó napot fogtak ki a házigazdák.

Az elmúlt hétvégén előzetesen a nyolcadik forduló legérdekesebbnek kinéző mérkőzésén fogadta a Magyargéc a Héhalom kettőt a keleti megye háromban.

A várakozásokkal ellentétben eléggé sima mederben pergett le az egyoldalú meccs. Gyakorlatilag negyedóra alatt lerendezték az érdemi kérdéseket a hamar háromgólos fórra szert tevő házigazdák, akik ezt követően sem álltak le, és ötször mattolták nem túl fényesen muzsikáló ellenfelük hátsó alakzatát a pihenőig.

Ugyan a második félidőre némiképp összekapták magukat az edzőjüket nélkülöző látogatók, míg a ‘géciek igen könnyelművé váltak, azért még így is elértek egy gólt a hazaiak, a mesternégyesig jutó Oláh Áron alakította ki az együttese hat-nullás sikerét jelentő végeredményt, ilyen arányban is megérdemelten nyert Oláh Róbert remek napot kifogó társulata.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 8. forduló:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Héhalom SE II 6-0 (5-0)

Vezette: Menczel J. (Bartus B.)

Magyargéci Zöld Sasok SE: Rádi Ro. – Lakatos T., Oláh K. (Dombi, 30.), Rácz T., Makó – Ökrös P. (Rácz J., 65.), Lakatos J. (Csík Cs., 60.), Csík D., Csík R. – Medgyesi, Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Héhalom SE II: Mlinárcsek (Fehér, 46.) – Diviák, Pikács, Hegedűs, Fűrész – Hajdú A., Tasnádi, Baranyi G., Makó I. (Misják, 46.) – Hajdú J., Sándor K. Megbízott játékos-edző: Mlinárcsek Csaba.

Gól: Oláh Á. (9., 16., 44., 66.), Medgyesi (11.), Csík D. (24.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Oláh Róbert: – Kicsit tartottam ettől a mérkőzéstől, de aztán jó játékkal rukkoltak elő a srácok, aminek nagyon örültem. Lehetett látni, hogy akarnak, és amit megbeszéltünk az öltözőben, azt be is tartották. Készülünk a következő meccsre, ami nem lesz egyszerű. Sok sikert kívánok a sportszerű héhalmi csapatnak. Hajrá, Magyargéc!

Mlinárcsek Csaba: – Mindenféleképpen nehéz mérkőzésre számítottunk, már csak a magyargéciek eddigi formáját tekintve is. Sajnos a foghíjas létszámunk erre rátett még egy lapátot. Mondhatni, a teljes véd sor hiányzott, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálunk a Magyargéc csapatának, de nem mehetünk el szó nélkül amellett a sportszerűtlenség mellett, hogy hamis játékengedéllyel léptettek pályára egy játékost. Konkrétan a tizenkettes számú volt az. Ezt mi szóvá tettük a bírónak is, aki csak annyit mondott, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni. Mi a múltkor tíz emberrel állítottuk ki az ifinket egy rangadóra, hogy ne játszassunk játékost hamis játékengedéllyel. Erre eljövünk ide idegenbe, és ez van… Megyünk tovább, a hétvégén megpróbáljuk megőrizni hazai veretlenségünket.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem mindennapi hajrával nyert a Bánk

Bravúros fordítással nyert az utolsó percnek még hátrányban nekivágó, végül a Tarral szemben mégis három pontot szerző csapat. A mögöttünk hagyott hétvégén Tarra volt hivatalos a Bánk. Az utóbbi időben látott formák alapján nem feltétlenül számíthattunk lefutott mérkőzésre, sőt inkább kiegyenlített csörtének néztünk elébe. Az imént említett vélekedést beigazolandó, a […]
error: Content is protected !!