Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Garazsi József

Gabi

Villámgyorsan letöltheti büntetését a Nagyoroszi múlt hétvégén piros lapot kapó mestere.

Korábban beszámoltunk róla, hogy kettő-kettes döntetlennel fejeződött be a nyugati megye hármas mezőny tizenkettedik fordulójában lejátszott Nógrádsáp-Nagyoroszi mérkőzés. A meccs külön pikantériájaként jegyezhettük fel, hogy a vendégek mestere, Garazsi József a lefújást követően piros lapot kapott szövegelésért.

Mostanra kiderült, milyen büntetést rótt ki a szakvezetőre a Fegyelmi Bizottság. Nos, csupán egy találkozóra tiltották el a trénert, ami azt jelenti, csak a hétvégén esedékes Keszeg elleni találkozón nem ülhet le csapata kispadjára a jellegzetesnek mondható nyilatkozatairól elhíresült szakember.

Next Post

Megvan a megye hétvégi játékvezető küldése

Eldőlt, hogy kik ténykednek majd a különféle bajnokságok aktuális mérkőzésein. A következő hétvégén ismét megyénk összes felnőtt bajnokságában pattogni fog a labda. A megye egyben, egy osztállyal lejjebb, illetve a legalacsonyabb vonalban is rendeznek érdekesnek ígérkező mérkőzéseket. Nézzük meg, játékvezetőként kik fognak majd részt venni a különféle találkozókon! Megyei I. osztály, […]
error: Content is protected !!