Győzelemmel tért vissza otthonába az Ecseg

Gabi

A Cered bánta a házigazdák sikeres hadjáratát.

Az előző hétvégén a Ceredet fogadta az Ecseg a keleti megye hármas mezőny tizenharmadik körében. A maga nemében jeles mérkőzésnek vághattak neki a hazaiak, hiszen az ominózus pályabezárásuk után mintegy három hónappal vívhattak ismét meccset saját környezetükben.

Az edzőjüket nélkülöző vendégek kezdtek jobban, de nem örülhettek sokáig megszerzett előnyüknek, mert postafordultával válaszoltak a motivált házigazdák, akik olyannyira lendületbe jöttek, hogy az első félidő hajrájáig négyszer találtak be.

Még éppen a szünet előtt szépítettek a látogatók, majd a második etapban is mentek tovább, de már nem tudtak tovább faragni hátrányukból. Ráadásul még nőtt is a különbség, mivel amolyan slusszpoénként az utolsó pillanatokra is tartottak egy gólt az ecsegiek, akik így öt-kettes arányban múlták felül ellenfelüket.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Ecseg SE-Cered VSE 5-2 (4-2)

Vezette: Horváth S. (Rácz D.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Horváth G. (Murányi, 81.), Mihalik Jenő (Baranyi M., 71.), Oláh G., Burbiczki – Jónás R., Baranyi Á., Mihalik János, Moravcsik D. – Zsiga, Pongrácz. Edző: Moravcsik Ferenc.

Cered VSE: Bíró – Török, Cseri (Szomor Sz., 25.), Csóka (Pál M., 38.), Tősér – Bolla, Hajdu, Horváth J. (Béres, 88.), Oláh F. – Tomon, Radics D. (Szomor K., 25.). Megbízott játékos-edző: Pál Máté.

Sárga lap: Jónás R., ill. Szomor Sz.

Gól: Mihalik Jenő (12.), Mihalik János (27., 36.), Jónás R. (33.), Oláh G. (89.), ill. Tomon (10., 43.)

Jók: az egész csapat, ill. Bíró, Tősér, Tomor

Moravcsik Ferenc: – Ennyit jelent a hazai pálya előnye! A fiúk bizonyítani akartak az itthoni közönségnek, hogy azért nem arra vagyunk hivatottak, amit éppen a tabella mutat. Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét, pedig jó néhány helyzetet most is kihagytunk. Aztán a második félidő első húsz perce az ellenfélé volt, akkor nagyon leültünk. Utána megint átvettük a meccs irányítását. Sportszerű találkozó volt és korrekt játékvezetés. 

Pál Máté: – Olyan helyen voltunk, ahol az öltözőben nem volt fűtés és ablak. A pályán nem voltak kispadok. A meccs előtt kapával húzták be a gödröt a pályán. Ettől függetlenül azt mondom, megérdemelten győztek a hazaiak, mert játékban jobbak voltak. Gratulálok az ellenfélnek. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Idegenben diadalmaskodott az Ipolyszög

Hiába faragta le kétgólos hátrányát a Legénd, végül alulmaradt. Az előző hétvégén Legéndre volt hivatalos az Ipolyszög a nyugati megye hármas bajnokság tizenharmadik fordulójában. Igazi ki-ki meccsnek vághattak neki a felek, nem volt favorit. Kiegyenlített mederben vette kezdetét a csörte, egy darabig nem mentek egymással semmire a gárdák. Aztán fél […]
error: Content is protected !!