Gyakorló meccsen nyert a Ludányhalászi ellen az Ecseg

Gabi

Nyolc gólt szerezve nyertek a házigazdák.

Az előző vasárnap gyakorló meccsen nézett egymással farkasszemet a következő szezonban a keleti megye háromban versenyző Ecseg és Ludányhalászi. Az edzőmérkőzésen könnyed sikerig jutottak a házigazdák, ugyan a vendégek is iparkodtak, végül nyolc-hármas sikert könyvelhettek el a kapu előtt jóval hatékonyabb hazaiak.

Felkészülési mérkőzés:

Ecseg SE-Ludányhalászi SE 8-3 (3-0)

Ecseg SE: Baltacanovic – Horváth G., Burbiczki, Mihalik Jenő, Bognár – Oláh G., Mihalik R., Mihalik János, Mihalik Sz. – Zsiga, Pongrácz. Csereként léptek pályára: Baranyi T., Baranyi M., Baranyi Á., Murányi. Edző: Moravcsik Ferenc.

Ludányhalászi SE: Bakó – Pityi, Tőzsér T., Oláh A., Bagó – Bene R., Rácz P., Mosó, Urbán – Tőzsér B., Rácz E. Csereként léptek pályára: Szenográdi, Puszta, Végh M. Játékos-edző: Végh Tamás.

Gól: Pongrácz (3), Mihalik R. (2), Mihalik J., Baranyi Á., Baranyi T., ill. Rácz E. (2), Urbán

Moravcsik Ferenc: – Jó iramú, sportszerű edzőmérkőzés volt, gratulálok az ellenfélnek is. Azt gondolom, a játék nem tükrözött ekkora különbséget, mert mezőnyben elég jók voltak a ludányiak, csak akkor fogyatkozott meg a tudásuk, amikor elértek a kapunkig. 

Végh Tamás: – Az Ecseg bizonyította, hogy nem lassult a szünet alatt. Ismét egy új felállásban játszottunk, megint fel volt forgatva a védelem. Igyekszünk újra megtalálni a jó felállást. Kell még edzőmeccs, hogy összeszokjon a csapat. Gratulálok a hazaiaknak.

Next Post

Csoport riválisnál örülhetett a Varsány

Izgalmas edzőmérkőzésen gyűrték le a Feláldozhatókat a vendégek. Az előző hétvégén egymás elleni edzőmeccs várt két keleti megye hármas csapatra, a mezőnyhöz frissen csatlakozó karancsságiak az egy osztállyal feljebbi küzdelmektől visszalépő Varsányt fogadtak. Változatos gyakorló mérkőzésen voltak érdekeltek a felek, a remivel lepergő első játékrészt követően komoly küzdelem árán vívták […]
error: Content is protected !!