Döntetlent hozott a rangadó

Gabi

Hiába vezetett két góllal az Ipolytarnóc, képes volt talpra állni a Mátramindszent.

Az előző hétvégén az őszi idény egyik leginkább várt derbijére került sor a keleti megye háromban, az éllovas, a szezonban még veretlen Mátramindszent a második helyen álló, pusztán egy vereségnél tartó Ipolytarnócot fogadta. Abszolút kiegyenlített csatára volt kilátás, sejteni lehetett, hogy kemény menetben dőlnek el az érdemi kérdések.

Rögtön a meccs elején nagy elánnal tették a dolgukat a csapatok, majd inkább a házigazdák előtt adódtak helyzetek, Illefalvi azonban többször is szépen védett, ha pedig ő már nem tudott hárítani, akkor ezt megtette helyette a kapufa. Ezzel szemben mégis a másik oldal szerezte meg a vezetést, az első félidőben Boros talált be. Még éppen a szünet előtt Líber révén növelték előnyüket a látogatók, akik így némiképp megnyugodva mehettek szusszanni.

A második etap elejét megnyomták a ‘mindszentiek, elértek egy felső lécet is, majd a játékrész derekán Budai Lajos jóvoltából szépítettek. Ezt követően sem lassítottak a hazaiak, nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, ami harmadik kapufájuk után sikerült is nekik, Vinyei egy kipattanót értékesített a hajrához érve. Az utolsó percben ide is-oda is eldőlhetett volna a pontok sorsa, előbb kétszer is veszélyeztetett a listavezető, majd a ‘tarnóciak hibáztak ajtó-ablak ziccerben, csak kapufáig jutottak. Így kettő-kettes pergett le az osztály színvonalát jócskán meghaladó, izgalmas ütközet.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Mátramindszent SE-Ipolytarnóc SE 2-2 (0-2)

Vezette: Kis Zs. (Nagy S., Sáfrány Sz.)

Mátramindszent SE: Peleskei – Kruppa, Kovács Gy., Hadusovszki (Berki A., 46.), Orosz (Szűcs, 67.) – Horváth P. (Kocsis, 67.), Zsákai, Nánási, Vinyei – Jakab Gy., Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes, Gál Á., Ökrös, Pál R. – Boros, Líber, Kis P. (Földi, 25.)(Gál I., 88.), Ruzsinszki – Oláh T., Matyóka. Játékos-edző: Gál Ádám.

Sárga lap: Horváth P., ill. Ruzsinszki, Ökrös

Gól: Budai L. (66.), Vinyei (78.), ill. Boros (39.), Líber (45.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Dancsok Roland: – A meccs képe alapján itthon kellett volna tartanunk a három pontot. Sajnos az első félidőben kettő-nullás hátrányba kerültünk. Volt az ellenfélnek két helyzete, amiből gól lett. Mi mentünk, kapufákat rugdostunk. A meccs képe alapján nem mondom, hogy reális az iksz. Örülök, hogy fel tudtunk állni és őszi bajnokok vagyunk. Nagyon jó volt a játékvezetés, sok ilyen játékvezető kellene a megyében! Jobbulást Kis Petinek! További sok sikert a ‘Tarnócnak!

Gál Ádám: Az első félidőben sajnos lett egy szerencsétlen sérülés, amiben megsérült az irányító középpályásunk, aki meghatározó tagja volt a csapatnak az egész szezonban. Ez rátette a játékra a bélyegét. Sajnos kevesen utaztunk el, sok hiányzóval, de így is tisztességesen helytállt a csapat. Mindkét csapatnak volt megfelelő helyzete, amit sajnos a végén mi sem tudtunk kihasználni, ahogy ők sem. Úgy gondolom, összességében igazságos döntetlen született.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Így maradt alul Sényőn a BSE

Videós összefoglaló a balassagyarmatiak háromgólos vereségéről. Vasárnap Sényőn vizitált a BSE a harmadosztály Keleti-csoportjában. A tizenkilencedik fordulóban lejátszott mérkőzésen egy félidő alatt döntöttek a három-nullás végeredményt a szünetig kialakító házigazdák. Előbb Páll talált be, majd Klepács is bevette a kaput, aztán Kapacina közvetlenül szögletből tudott eredményes lenni. A második felvonásban […]
error: Content is protected !!