Az utolsó pillanatokban mentett pontot az Egyházasdengeleg

Gabi

Nem bírta kihúzni a véghajrát a Csitár.

Az elmúlt hétvégén alsóházi helyosztót rendeztek a nyugati megye háromban, az Egyházasdengeleg a Csitárt fogadta. Változatos ütközetnek néztünk elébe, várható volt, hogy kellőképpen megizzasztják egymást a tizenkettedik fordulóban lejátszott meccsen.

Egy ideig nem láthattak gólt a nézők, csak kiegyenlített küzdelmet. Harcoltak a gárdák becsülettel, de az első félidő hajrájáig csak kisebb-nagyobb lehetőségeket jegyezhettünk fel mindkét oldalon. Aztán a szünet előtt felgyorsultak az események, előbb előnybe kerültek a vendégek, de éppen a pihenő előtt válaszoltak a házigazdák.

A fordulást követően sem történt érdemi változás a mérkőzés képében, másodszorra is vezetést tudtak azonban szerezni a nem sokkal korább büntetőt hibázó látogatók. Szépen lassan peregtek le a percek, már-már úgy tűnt, nyernek a csitáriak, amikor az utolsó pillanatokban kiénekelte a sajtot a szájukból a hazai alakulat, a lesipuskás Tóth László alakította ki a kettő-kettes végeredményt egyben pontszerzéshez segítette csapatát.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 12. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Csitár SE 2-2 (1-1)

Vezette: Szemesi Zs.

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Gyurik B., Pete, Báthy, Gyurik P. – Franka (ifj. Berkes, 71.), Szarvas, Tóth L., Szűcs (Sinkó, 71.) – Mlinárcsek Z. (Jakus, 61.), Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Csitár SE: Széles – Csábi, Csernyik Á., Gaál, Hegedűs Z. – Kmety, Baráz, Chikán (Csernyik P., 80.), Fehér (Komjáti, 89.) – Tamás P., Ábrahám Á. Edző: Ferencz Gábor.

Sárga lap: Pete, Szarvas, Báthy, ill. Baráz, Hegedűs Z.

Gól: Liptai (44.), Tóth L. (90.), ill. Fehér (37.), Baráz (61.)

Jók: Tóth L., ill. Hegedűs Z., Ábrahám Á., Kmety, Csábi

id. Berkes Balázs: – A mai mérkőzést korán el kellett volna döntenünk. Sajnos a helyzetek megint kimaradtak, így a döntetlenért is meg kellett szenvednünk. Szinte minden meccsen megvannak a lehetőségeink, de a kihasználással nagyon hadilábon állunk. Bízom benne, hogy javulni fog a helyzetkihasználásunk, mert több van a csapatban, és megérdemelné, hogy előkelőbb helyen álljon.

Ferencz Gábor: – Kiegyenlített erősségű csapatok feszültek egymásnak. Sajnos nem nekünk kedvezett a szerencse. Hiába szereztünk kétszer vezetést, kihagytunk egy tizenegyest, a végét pedig nem bírtuk ki kapott gól nélkül. Ha még csak egy alsóházi rangadóról is volt szó, akkor is elküldhettek volna legalább két játékvezetőt. Az első gólunkat úgy kaptuk, hogy a kapusunkat nekilökték a kapufának, de a spori nem fújt, csak néma csönd következett a kapustámadás után. A második félidő elején elrontottunk egy büntetőt, de aztán végül is megint megszereztük a vezetést egy szép akcióból. Aztán kiegyenlített volt a játék. A hosszabbításban öten kérdőjeleztük meg a sporttársat, miért nem volt les a hazaiak gólja. A kapufa tövénél állt a játékos, majdnem a kapus mögött, amikor beadták a labdát, de szerintem ezt nem vette észre Szemesi sporttárs. Pedig szerintünk les volt. Ismét jött a néma csönd, mi pedig összetörtünk. Mezőnyben egál volt a mérkőzés, de közelebb álltunk a győzelemhez. Gratulálok az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Idegenben gyűjtött pontokat a Héhalom II

Hiába iparkodott a Nógrádsipek, újabb vereség lett a vége. A mögöttünk hagyott hétvégén Nógrádsipeken volt jelentése a Héhalom tartalékcsapatának a keleti megye háromban. Valamelyest esélyesebbnek néztek ki a vendégek a tizenkettedik körben esedékes csörtét megelőzően, de nem mehettek biztosra. Gyors találattal indították a párbajt a látogatók, Hajdú Norbert révén már […]
error: Content is protected !!