Pest megyei csapattal ikszelt a Dejtár

Gabi

Nyolcgólos döntetlennel fejeződött be a változatos edzőmérkőzés.

Vasárnap ismét pályán volt a nyugati megye hármas Dejtár, Németh Krisztián legénysége a Pest megyei harmadik vonal Északi-csoportjában szereplő Zebegénnyel nézett farkasszemet Diósjenőn. Bár jól kezdett a nógrádi csapat és háromszor is betalált, a fordulás után feltámadt a másik oldal, így négy-négyes döntetlennel fejeződött be az izgalmas bemelegítő csörte.

Felkészülési mérkőzés:

Dejtár SE-Zebegény Garvittax SE 4-4 (3-1)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Dejtár SE: Kopó – Kónya, Kürtössy L., Balatoni, Smitnya – Gál M., Gál N., Trubin, Csabai – Kürtössy K., Jakus. Csereként léptek pályára: Hársfalvi, Szenecei, Pap. Edző: Németh Krisztián.

Gól: Kürtössy K., Jakus, Gál M., Szenecei

Németh Krisztián: Egy jó játékerőt képviselő csapatot ismertünk meg a Zebegény személyében. Jó iramú mérkőzést játszottunk, bár úgy gondolom, az első huszonöt perc után, három-nullás vezetés tudatában kicsit leült a társaság. Pontatlanok voltunk, így úgy vonultunk szünetre, hogy szépített az ellenfél. A második félidőben inkább mezőnymunka volt. Hangsúlyozom, egy jó, futós csapat ellen sikerült egy jó mérkőzést játszani, ami rendkívül jól szolgálta felkészülésünket, kellőképpen elfáradt mindkét gárda. Sok sikert kívánok a Zebegénynek a bajnokságban! Készülünk a tavaszi rajtra!

Next Post

Felnőtt együttest tréfált meg a Pásztó U19

Négy gólt szerezve győzött Felsőtoldon Kerekes Lóránt együttese. Vasárnap gyakorló meccsen futott össze a keleti megye hármas Felsőtold és a megyei U19-es mezőny Keleti-csoportjában éllovas Pásztó. Ugyan a hazaiak kezdték jobban az edzőmérkőzést, a vendégek még a szünet előtt fordítottak, végül pedig négy-egyes arányban győzték le felnőtt ellenfelüket. Felkészülési mérkőzés: […]
error: Content is protected !!