Csoport riválisnál örülhetett a Varsány

Gabi

Izgalmas edzőmérkőzésen gyűrték le a Feláldozhatókat a vendégek.

Az előző hétvégén egymás elleni edzőmeccs várt két keleti megye hármas csapatra, a mezőnyhöz frissen csatlakozó karancsságiak az egy osztállyal feljebbi küzdelmektől visszalépő Varsányt fogadtak. Változatos gyakorló mérkőzésen voltak érdekeltek a felek, a remivel lepergő első játékrészt követően komoly küzdelem árán vívták ki a sikert a vendégek.

Felkészülési mérkőzés:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Varsány SE 3-4 (2-2)

Feláldozhatók SE:  Berki D. – Csonka R., Csonka E., Bada, Csonka Achilles – Bartus, Berta, Sálek, Csonka D. – Tatter, Könnyű – Csereként léptek pályára: Oláh N., Oláh P., Kardos, Berki K., Ruzsnyák, Gyüre, Csonka Attila, Csonka K., Horváth. Edzők: Bada Aladár, Bartus Norbert.

Varsány SE: Baráth – Báránkó, Puszta, Király (Lehoczki), Rigó (Kilczin) – Imre Z., Hegedűs (Balázs B.), Mócsány, Kiss Á. (Szép) – Takács G., Takács R. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Tatter, Csonka D., Gyüre, ill. Kiss Á. (2), Takács G., Hegedűs, Puszta

Bada Aladár: – Egy sportszerű csapattal játszottunk, egy jó meccset. Köszönjük a Varsánynak, hogy elfogadta a meghívásunkat. Az első félidőben kiegyensúlyozott volt a játék, gólokban gazdag negyvenöt percet játszottunk. A második félidő elején bealudtunk, amit a vendégek ki is használtak, rúgtak két gólt, de a hajrához érve csapatunk jelesre vizsgázott küzdeni tudásból, csak az egyenlítés nem jött össze. Gratulálok a fiúknak. Hajrá, Feláldozhatók!

Báránkó Gábor: – Kicsit nehezen vergődtünk össze a meccskezdésre, és nem is volt sok cserejátékos. Összességében elégedett voltam a játékkal, láttam akarást a csapatban. Meg is lett az eredménye, mert sikerült nyernünk! Elől pontosabbnak kell lennünk, mert nem minden meccsen lesz ennyi százszázalékos helyzetünk! Köszönjük a sportszerű mérkőzést!

Next Post

Négy nógrádi csapat is Pest megyei ellenfelekkel találkozott

Kikapott a Legénd, a Nógrádsáp és a Rétság, győzni tudott a Keszeg. A mögöttünk hagyott hétvégén négy nyugati megye hármas csapat is Pest megyei ellenfelekkel vívott gyakorló meccset. A Legénd és a Nógrádsáp megye hármas, míg a Rétság és a Keszeg megye négyes vetélytárssal találkozott. Végül csak a keszegiek örülhettek, […]
error: Content is protected !!