Újra örülhetett a Csitár

Gabi

Rétságon értek el bravúros győzelmet a másfél hónap után ismét pontokat gyűjtő vendégek.

Múlt szombaton Rétságra volt hivatalos a Csitár a nyugati megye háromban. A házigazdák tűntek a huszadik körben lejátszott párharc egyértelmű esélyesének, nem számíthatott egyszerű menetre a másik oldal.

Alaposan leforrázták magukat a kellő kedvvel ringbe szálló vendégek, akik már az első negyedórában megszerezték a vezetést. Ezt követően hiába próbálkoztak a hazaiak, nem tudtak válaszolni a szünetig.

A második felvonás derekán aztán góllá érett a rétságiak akarása, Nagy Zoltán büntetőből egalizált. A hátralévő időben mindkét brigád irányába eldőlhetett volna a férfias küzdelem, végül a lelkesedésből jelesre vizsgázó látogatók örülhettek, Tótok az utolsó pillanatokban segítette hozzá csapatát a kettő-egyes sikerhez. Másfél hónap után tudott újra diadalmaskodni Ferencz Gábor legénysége.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Rétság VSE-Csitár SE 1-2 (0-1)

Rétság, zárt kapuk mögött. Vezette: Szemesi Zs. (Horváth S., Moldován P.)

Rétság VSE: Ruzsa – Bajzek, Tövis, Benkocs, Rózsa – Kenyeres, Durján (Zsíros, 64.), Nagy Z. (Adamek, 77.), Pintér – Molnár M., Homolya E. (Homolya A., 55.). Edző: Havay Zoltán.

Csitár SE: Janusek – Gaál, Petrovszki, Bolyós, Mizser – Chikán (Seidel, 70.), László L., Kovács I., Bangó B. – Tótok, Ábrahám Á. (Tamás P., 80.). Edző: Ferencz Gábor.

Sárga lap: Kenyeres, Rózsa, Pintér, ill. Bolyós, Chikán, Janusek

Gól: Nagy Z. (67.), ill. Kovács I. (11.), Tótok (90.)

Jók: senki, ill. Janusek (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Havay Zoltán: – Egy nagyon rossz mérkőzésen a szerencsésebb nyert. Sok sikert a csitári csapatnak. Hajrá, Rétság!

Ferencz Gábor: – Nagyon örülök a győzelemnek! Kiegyenlített mérkőzés volt, egyenlő erők küzdelme. Két harcos csapat nézett egymással szembe. Az utolsó percekben nekünk kedvezett a szerencse. Talán a jobb védelmünk, a tudatosabb középpályánk segített a sikerhez. Gratulálni szeretnék a rétsági csapatnak is, jó ellenfél volt. Most nekünk volt szerencsénk, nem úgy, mint ősszel. Végre csapatként működtek a pályán a fiúk, egy erős gárdát alkotva. A hiányzókat pótolva, egy egész jó meccset tudtunk produkálni. Szeretném kiemelni, két, szinte százszázalékos teljesítményt nyújtó kispadosunkat, Kelemen Zolit és Hegedűs Zolit. Fantasztikusak voltak, annyira stresszeltek, hogy időhúzó cserének sem tudtak beállni. Mire levették a melegítőt, addigra lefújták a meccset. Kimagasló, sportszerű magatartásuk is hozzájárul ahhoz, hogy a csitári csapat nagy küzdelmekben vehet részt. Nulla játékkal szinte minden találkozón ott vannak és segítik a társaságot. Ennek a mostani hétvégén is lesz jelentősége, hiszen szinte BL-hangulat keletkezik a nyugati-csoportban. Pénteken és vasárnap is játszunk mérkőzéseket. Az ilyen tiszta szívű, jólelkű úriemberekre lesz szükség, mint az említettek! Megpróbálunk erőt meríteni a hétvégére. Nem lesz könnyű, hiszen kemény ellenfelek jönnek. Egyik meccsen sem tudunk lazítani, megpróbáljuk majd a tisztes helytállást, és ígérjük, hogy győzelemre játszunk otthon és idegenben is! Én bízom a csapatomban! Hétről-hétre jobbak vagyunk, még hogyha a COVID kicsit tizedeli is a gárdát. Össze tudunk mindig drótozni annyi embert, hogy akár egy Rétság ellen is győzzünk. Ezért tudunk most jól muzsikálni. Remélem, a továbbiakban is meglesz ez az erő és kitartás a fiúkban!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ikszelt a Nógrádsipek és a Magyargéc

Nem jutottak egymással dűlőre a pontokon küzdelmes mérkőzésen megosztozó gárdák. Az elmúlt hétvége vasárnapján Nógrádsipekre volt hivatalos a Magyargéc a keleti megye háromban. Kiegyenlített viaskodásra volt kilátás, végül pedig abszolút beigazolódtak az előzetes várakozások. Rögtön a kezdősípszó után kirajzolódott, hogy egyik gárda sem adja olcsón a bőrét. Valamivel aktívabbnak tűntek […]
error: Content is protected !!