Bajnoki ellenféllel szemben nyert a Csitár

Gabi

Egyetlen téli gyakorló mérkőzésén az Őrhalmot múlta felül Ferencz Gábor alakulata.

Vasárnap gyakorló meccsen futott össze két nyugati megye hármas társulat, a Csitár az Őrhalom ellen melegített Balassagyarmaton. A gól nélkül lepergő első félidő után, a második felvonásban csak a csitáriak találtak be, akik végül kettő-nullra nyertek, így győzelemmel hangoltak a Bernecével szemben megvívandó tavaszi rajtra.

Felkészülési mérkőzés:

Csitár SE-Őrhalom SE 2-0 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Csitár SE: Janusek – Petrovszki, Gaál, Tótok, Mizser – Tamás P., Kovács I., László L., Baráz – Ábrahám Á., Kovács A. Csereként léptek pályára: Széles, Chikán, Tóth G., Seidel. Edző: Ferencz Gábor.

Őrhalom SE: Homolya – Jakus, Sándor L. (Kárász), Maglódi, Rácz D. – Bujnyik, Deák, Gál, Rados (Kántor) – Tupi (Kürtössy), Deme (Vigh). Edző: Sopotnik László.

Gól: Ábrahám Á. (2)

Ferencz Gábor: Három-négy hónapja nem rúgtunk labdába. Az egy dolog, hogy nyertünk, de most nem az eredmény volt a fontos, bár a lelkünknek jót tett. A kezdeti nehézségek mellett, egy futós edzőmérkőzést játszottunk. Az volt a lényeg, hogy az érkező újoncok, és a korábbi csapattagok összegyúrása megkezdődjön. Még össze kell szoknia a csapatnak. Meg kell találni a rutinos új arcok posztját. Az elkövetkezendő időszak feladata lesz, hogy ez megtörténjen. Hozzá kell tenni, az őrhalmiak is megváltoztak. Sok náluk a fiatal. Nem volt könnyű dolgunk. Belekényszerítettek a sok futásba, ami jó is volt így. A hétvégi Bernece elleni és a következő dejtári bajnokit is edzőmérkőzésnek fogjuk föl. Az csak egy ajándék lesz, ha valahogy pontot tudunk rabolni az egyik bajnokaspiránstól. Sajnos nekünk nem adatott meg, hogy több edzőmeccset játsszunk. Aztán reméljük, tavasszal összeérünk és ütőképesek leszünk! Zárszóként megemlíteném az olvasóknak, hogy a Bernecét a Kövi Pál Sportközpontban fogadjuk majd, vasárnap 14 órától.

Sopotnik László: – A mai edzőmérkőzésen az a csapat nyert, amelyik berúgta a kettő gólhelyzetét. Mi sajnos kihagytuk a helyzeteinket, ezért kikaptunk. Az első félidőben jól szervezett játékkal, azt gondolom, sikerült meglepni a fiatal játékosoknak, az újonnan igazolt, rutinos játékosokkal erősítő Csitár csapatát. A második félidőben sérülés miatt kiesett egy alapember a középpályáról, akit nem tudtunk pótolni, ekkor tudta a mérkőzést megnyerni az ellenfél. Gratulálok minden játékosnak, mert fejben is jelen voltak, és azt játszották, amit előre megbeszéltünk, valamint az edzések során gyakoroltunk.Van még hova fejlődni, de kellő kitartással és hozzáállással talán kicsit feljebb tudunk lépni az utolsó helyről!

Next Post

Felnőtt ellenfelet tréfált meg a BSE U17

A Romhányt gyűrte le László Loránd együttese. Vasárnap gyakorló meccsen találkozott az országos kiemelt bajnokságban versenyző BSE U17 és a nyugati megye hármas Romhány. A házigazda fiatalok már a szünetre is előnnyel vonulhattak, végül pedig három-kettes arányban múlták felül felnőtt ellenfelüket. Felkészülési mérkőzés: BSE Palóc Farkasok U19-Romhány SE 3-2 (2-1) […]
error: Content is protected !!