Búfelejtő sikert aratott az Érsekvadkert II

Gabi

Az Egyházasdengeleget verték el a hazaiak.

A mögöttünk hagyott hétvégén az Egyházasdengeleget fogadta a nyugati megye háromban az Érsekvadkert tartalékcsapata. Toronymagas favoritként várhatták a a tizenharmadik körben esedékes mérkőzés kezdősípszavát a korábbi kisiklásukat mindenképpen feledtetni akaró hazaiak.

Egy darabig lelkesen tették a dolgukat a vendégek, aztán az első félidő derekán feltörték reteszüket. Még a szünet előtt büntetőből megduplázták lépésfórjukat házigazdák, így megnyugodva mehettek szusszanni.

A második játékrész elején tovább nőtt a gárdák közötti különbség, majd szépítettek a becsülettel küzdő ‘dengelegiek. Még egy ideig állták a sarat a vendégek, mígnem az utolsó húsz percre elkészültek erejükkel. A hajrában még további öt alkalommal rezgették meg a hálót a ‘vadkertiek, akik így az eredmény tekintetében tükörsima, nyolc-egyes sikert arattak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 13. forduló:

Érsekvadkert SE II-Egyházasdengeleg FE 8-1 (2-0)

Vezette: Kalmár P. (Garamvölgyi L.)

Érsekvadkert SE II: Barna.- Pálfi, Medvik (Őszi, 52.), Farkas, Varga V. (Benyó, 59.) – Szabó László, Mácsik, Pádár, Hustyava – Szabó Levente (Beluczki, 55.), Sipos (Varga S., 59.). Játékos-edző: Gubik Ákos.

Egyházasdengeleg FE: Jessin – ifj. Berkes, Pete, Báthy A., Franka – Báthy D., Szűcs, Szarvas, Mlinárcsek Z. (Mlinárcsek G., 33.) – Liptai (Jakus, 29.), Jambrich P. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Mlinárcsek Z.

Gól: Pálfi (26.), Szabó Levente (42.), Medvik (51.), Beluczki (72.), Szabó László (74., 85., 86.), Mácsik (88.), ill. Jakus (61.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Gubik Ákos: – Talán utoljára, szép időben tudtunk játszani egy aránylag könnyebbnek mondható mérkőzést. Úgy gondolom, végig mi domináltunk, kézben tartottuk a meccset. Az ellenfél nagyon szimpatikus volt, küzdött, de úgy érzem, a mai napon nekünk ment jobban a játék, illetve a mi akartunk érvényesült jobban. Az első félidőben még viszonylag tartották magukat a vendégek, a másodikban viszont úgy vettem észre, kicsit elfáradtak, a végén pedig sikerült jobban megszórnunk őket, de azért harcoltak, úgyhogy le a kalappal az egyházasdengelegi csapat előtt.

id. Berkes Balázs: – Túlzó volt a számszerű végeredmény, mert nem volt ekkora különbség a két együttes között. A második félidő közepén elfáradt a csapat, és utána már nem tudtunk rendesen koncentrálni, ezért kaptuk az elkerülhető gólokat. Bosszantó az ilyen eredmény, mert az utolsó húsz percet leszámítva nem játszott rosszul a csapat. Én továbbra is bízom a játékosokban, és remélem, hogy tudunk még jobb eredményeket elérni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Győzelemmel tért vissza otthonába az Ecseg

A Cered bánta a házigazdák sikeres hadjáratát. Az előző hétvégén a Ceredet fogadta az Ecseg a keleti megye hármas mezőny tizenharmadik körében. A maga nemében jeles mérkőzésnek vághattak neki a hazaiak, hiszen az ominózus pályabezárásuk után mintegy három hónappal vívhattak ismét meccset saját környezetükben. Az edzőjüket nélkülöző vendégek kezdtek jobban, […]
error: Content is protected !!