Két vállra fektette a BSE U19-es csapatát a Dejtár

Gabi

Győzelemmel kezdte az évet Németh Krisztián együttese.

Vasárnap edzőmérkőzésen találkozott az országos kiemelt bajnokságban szereplő BSE U19-es korosztálya és a nyugati megye hármas Dejtár. Az eső félidő után a vendégek vezettek, majd ugyan a hazai fiatalok egyenlítettek, végül három-egyes sikert aratott a felnőtt alakulat.

Felkészülési mérkőzés:

BSE Palóc Farkasok U19-Dejtár SE 1-3 (0-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

BSE Palóc Farkasok U19: Gönczi – Kovács M., Seidel, Erdélyi, Berki J. – Sallói, Jele, Borkó, Csillik – Mravik, Zachar. Csereként léptek pályára: Berki A., Szolik, Oláh A. Edző: Mátyás Zsolt.

Dejtár SE: Kopó – Kónya, Gál M., Balatoni, Smitnya – Kürtössy, Trubin, Hársfalvi, Csabai – Lázár P., Balga. Csereként léptek pályára: Vachó, Pap, Linzenbold, Mitasz. Edző: Németh Krisztián.

Gól: Berki J., ill. Vachó, Lázár P., Balga

Mátyás Zsolt: Október végétől nem játszottunk mérkőzést, három hete pedig kapják a terhelést a srácok. Elég fiatal a keretünk, öt játékos még az U17-es korosztályban is bevethető lenne. Ezt figyelembe véve, elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Egy sportszerű, jó mérkőzést játszottunk, a jó erőkből álló dejtáriak ellen, ahol a rutin győzedelmeskedett a fiatalság felett. 

Németh Krisztián: – Az első húsz percben meglátszódott, hogy először vagyunk kinn nagypályán, az elmúlt időszakot kispályán töltöttük, amikor összejöttünk. Első mérkőzésnek egyébként nagyon jó iramú volt, az ügyes BSE-s fiatalok ellen. Bár a második játékrész elején egy szép átlövésből kiegyenlített ellenfelünk, onnantól már kicsit a mi javunkra fordult a játék mérlege, mi irányítottuk a mérkőzést. Szép támadásokat vezettünk. Nagyon elégedett vagyok a srácokkal, főleg a második félidőben nyújtott teljesítménnyel. Lehet mire alapozni, építkezni. Köszönöm Mátyás Zsolt barátomnak a meghívást! Megfelelően szolgálta a felkészülésünket a meccs. Sok sikert kívánok a hazaiaknak a bajnokságban!

Next Post

Vereséggel zárta újabb edzőmeccsét a Nógrádsáp

Pest megyei ellenféllel szemben maradt alul Hanusz Péter együttese. Vasárnap újabb gyakorló mérkőzésen esett túl a nyugati megye hármas Nógrádsáp, Hanusz Péter alakulata a Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában sereghajtó Kék Duna SE-vel csapott össze Vácon. A harmadokra bontott gyakorló mérkőzésen végül a házigazdák örülhettek, hiába iparkodtak a múltkori fellépésükön hosszú […]
error: Content is protected !!