Csúnya verésbe szaladt bele a Bernece

Gabi

Egy tucat gólt beszedve maradt alul a nem jól sikerült edzőmérkőzésen túleső csapat.

Múlt szombaton elhalasztásra kerülő bajnokija helyett újabb edzőmeccsen vett részt a nyugati megye háromban vitézkedő Bernece. A Pest megyei harmadik vonal Északi-csoportjában szereplő Váchartyánnal hangolt Ordasi István csapata Diósjenőn. Maradjunk annyiban, finoman szólva sem jól sikerült fellépést tudhatnak a háta mögött a nem kevesebb, mint tizenkét gólt beszedve alulmaradó berneceiek.

Felkészülési mérkőzés:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Váchartyán KSE 3-12 (1-5)

Diósjenő, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Oláh – Bugány, Együd, Repiczki, Gáspár Zs. – Huzián, Lőrincz, Dombi, Kiss I. – Ujvári, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Sági, Gulis, Sasvári. Edző: Ordasi István.

Gól: Kutnyik (3)

Ordasi István: Szégyelljük magunkat, hogy még edzőmeccs partnernek is kevesek voltunk. Nehéz tavasz elé nézünk, ha ez a akaratgyenge hozzáállás így folytatódik. Fejben és szájjal nagyon tudjuk játszani a futballt, de letenni belőle valamit a pályára már nem megy. A gödör legalján vagyunk, ettől csak jobb lehet.

Next Post

Győzelemmel indította az évet az Ipolyszög

A Csitárt fektette két vállra Takács Gergely együttese. A mögöttünk hagyott hétvége szombatján Balassagyarmaton pótolta be korábban elhalasztott mérkőzését a Csitár és az Ipolyszög. Előzetesen a télen megerősödő, legutóbbi bajnoki fellépésükön remek sikerrel előrukkoló pályaválasztó alakulat tűnt esélyesebbnek, a másik oldal még csak edzőmeccsen sem volt érdekelt ebben a naptári […]
error: Content is protected !!