Talpra állva szerzett pontot a Bernece

Gabi

Hiába tett szert kétgólos előnyre a Patak, a házigazdák az utolsó percekben döntetlenre mentették a rangadót.

A mögöttünk hagyott hétvégén Kemencén játszották a nyugati megye hármas bajnokság tizenkettedik fordulójának rangadóját, a házigazda alakulat a Patakot fogadta. Teljes mértékben háromesélyes mérkőzésre volt kilátás, hiszen remek csapat mérte össze tudását.

Jó iramban kezdődött el a párbaj, mindkét társulat apait-anyait beleadva vetette bele magát a küzdelembe. Kisebb-nagyobb lehetőségeket mindkét oldalon feljegyezhettünk, mégsem rezdültek meg a hálók a pihenőig.

A második felvonásban aztán gyorsan kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, előbb Bogdány, majd Faludi vette be a kaput. Itt azonban nem adták föl a hazaiak, a játékrész derekán Busai büntetőből szépített, majd nem sokkal a lefújás előtt a csereként beálló Együd remek sarkalással tudott gólt elérni, egyúttal kialakítva a kettő-kettes végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 12. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Patak SE 2-2 (0-2)

Vezette: Csillik L. (Moldován P.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Kürtössy K., Szorcsik, Forgács – Repiczki – Strihó, Imre F. (Petényi, 72.), Rohácsi, Dombi – Busai (Molnár, 74.), Kutnyik (Együd, 53.). Edző: Ordasi István.

Patak SE: Oláh R. – Kürtössy O. (Szabó Z., 89.), Simó, Csókási, Mócsány – Fritz, Várhegyi – Oravecz, Faludi (Burai, 64.), Németh (Szabó L., 75.) – Bogdány. Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Kutnyik, Kürtössy K., ill. Fritz

Gól: Busai (68.), Együd (89.), ill. Bogdány (51.), Faludi (55.)

Jók: Repiczki, Együd, ill. az egész csapat

Ordasi István: Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést a magunk javára. Vagy az ellenfél kapusa fogott ki rajtunk vagy a saját önző játékunk. Nem értem, miért nem mindegy, ki rúgja a gólt. A második félidőben jött a fekete leves, ellenfelünk teljesen megérdemelten került kétgólos előnybe. Ezután viszont cseréink felpezsdítették a csapatot és egalizálni tudtuk a mérkőzést. Rossz szájízzel, de azt kell mondjam, igazságos döntetlen született. Ebben több is lehetett volna a mai napon az osztály egyik legjobb brigádja ellen. További sok sikert kívánok a Patak csapatának. Köszönjük Bella Sanyinak, a pataki csapatnak és szimpatizánsaiknak, hogy elfogadták a meghívást a meccs után. “Mátyás Királynak, Ágyúnak, Che Guevaranak, Mutunak”, hogy Jamaicából is velünk tartottak a harmadik félidőben. Hajrá, Szokolyi!

Bella Sándor: – Két felkészült csapat egy izgalmas, eseménydús mérkőzéssel szolgálta ki maximálisan a kilátogató nézőket. Az első perctől az utolsóig kiélezett párharcok jellemezték a meccset, jól és szemnek is tetszetősen játszott mindkét gárda! A második játékrész elején kétgólos előnyre tettünk szert, amit a hazaiak előbb egy büntetőből, majd két perccel a meccs vége előtt egy látványos sarkazással kiegyenlítettek. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hisz ma komoly munkát tettek le az asztalra, erre a teljesítményre már régóta vártam. Viszont nem tudom tagadni csalódottságomat néhány minket sújtó játékvezetői ítélettel kapcsolatban. Ma megfosztottak minket egy szabályos góltól és elmaradt egy jogos büntető, valamint a hazaiak egyenlítőgólja előtti szabálytalanságot le kellett volna fújni. De hát, nem így történt, így be kell érnünk az egy ponttal. Nem keresünk felelősöket, tudjuk, mire vagyunk képesek, mi erre alapozunk a jövőben is! Nagyon szépen köszönjük a mérkőzés utáni szívélyes vendéglátást és a finom vacsorát. A két csapat ma egy új baráti alapokat rakott le. Végül gratulálok “Ucsi” barátomnak és remek csapatának, további sok sikert kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megtörte a jeget a Felsőtold

Hiába küzdött becsülettel a létszámhiányos Kazár, hat vereség után ismét pontokat gyűjtöttek a házigazdák. Az előző hétvégén Felsőtoldra volt hivatalos a Kazár a keleti megye háromban. Alapesetben a vendégek számítottak volna a tizenkettedik fordulóban megrendezett mérkőzés esélyesének, mivel azonban csak tíz fővel tudtak kiállni, hamar változott a leányzó fekvése. A […]
error: Content is protected !!