A szünet után indult be a Karancsalja

Gabi

A második félidőben már nem tudta tartani a tempót a négy gólt beszedő Ecseg.

A mögöttünk hagyott hétvégén Ecsegen vizitált a Karancsalja a keleti megye háromban. Esélyesként vághattak neki a kilencedik fordulóban esedékes meccsnek a vendégek, de nem árt résen lenniük, még akkor sem, ha semleges helyszínen, Magyargécen került sor az ütközetre.

Az első félidőben hiába gyűrték egymást a felek, sehogy sem leltek egymáson fogást, így gól nélkül fordultak a gárdák.

A második felvonásra aztán egy sebességi fokozattal feljebb kapcsoltak a látogatók, a játékrész derekáig szerzett három találatukkal pedig le is rendezték az érdemi kérdéseket. Már a hajrában a remekelő Bazsányi jutott tripláig, majd ugyan még szépített a pályaválasztó brigád, ez már mit sem számított, négy-egyre nyertek a karancsaljaiak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Ecseg SE-Karancsalja MSE 1-4 (0-0)

Helyszín: Magyargéc. Vezette: Gecse Z. (Szabó T., Bacsa Gy.)

Ecseg SE: Baltacanovic – Burbiczki, Baranyi M., Horváth G., Bognár – Kelemen, Baranyi A., Mihalik J., Moravcsik D. – Zsiga, Pongrácz (Oláh G., 61.). Edző: Moravcsik Ferenc.

Karancsalja MSE: Kucsera – Mede, Máté G. (Deák, 74.), Fekete L., Csicsman (Fenes 58.) – Miklós G., Máté D., Fekete Z., Sasvári – Kobolák (Lehoczki, 64.), Bazsányi. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Burbiczki, ill. Lehoczki

Gól: Moravcsik D. (88.), ill. Máté D. (57.), Bazsányi (62., 64., 82.)

Jók: senki, ill. Bazsányi, Miklós G., Máté D., Fekete Z., Máté G., Sasvári

Moravcsik Ferenc: – Minden tekintetben felülmúltak minket a vendégek. Azt gondolom, tudták, ki a jó játékosunk, és ráállították szerintem a legjobb emberüket, aztán rendesen kiiktatták a játékból “Öcsikét”. Null-nullnál volt egy tizenegyesgyanús eset, de a bíró nem fújta be, pedig az ellenfél is azt mondta, büntető volt. Talán, ha akkor azt megadja a bíró, lehet, vitt volna a lendület, de ettől függetlenül egyértelműen jobb volt az ellenfél. Megérdemelten nyertek, gratulálok nekik. 

Csicsman Tamás: – Rossz időben, nagyon rossz pályán, egy szimpatikus csapat ellen, folyamatosan javuló, ránk jellemző játékkal, végre pár jó egyéni teljesítménnyel szereztünk három pontot. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább. El ne felejtsem, köszönjük a sóshartyáni vendéglátást Langa Ati barátunknak. Az ecsegieknek sok sikert.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Csúnyán elverte a Legéndet a Romhány

Hét gólig meg sem álltak a jó napot kifogó vendégek. A mögöttünk hagyott hétvégén a Romhánnyal csapott össze a Legénd a nyugati megye hármas mezőny kilencedik fordulójában. Előzetesen kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, végül azonban meglepően sima forgatókönyvvel pergett le az egyoldalú találkozó. Korai tapogatózás után jóval aktívabban fociztak a vendégek, […]
error: Content is protected !!