Az utolsó őszi meccset is lejátszották a keleti megye háromban

Gabi

Az első félévet jó formában befejező Magyargéc elbánt a Felsőtolddal.

Az elmúlt hétvégén a tervek szerint még két, korábban elhalasztott mérkőzésre került volna sor a keleti megye háromban. Végül egy lett belőle, mert a Nógrádmarcal nem utazott el Karancskeszi. Az őszi idényt elbúcsúztató meccsen az első félévet eredményes formában befejező Magyargéc elbánt a Felsőtolddal. Nézzük meg a részleteket!

Megyei III. osztály, Next-Therm Keleti-csoport, az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Magyargéc SE-Cserhát TSE Felsőtold 3-0 (1-0)

Vezette: Reviczki J. (Tóth B.)

Magyargéc SE: Jónás F. – Oláh K., Lakatos I T., Ökrös Sz., Rácz R. – Ökrös P., Rádi, Ökrös I., Kolompár (Lakatos II T., 72.) – Oláh A. (Fábián K., 60.), Botos A. Edző: Rácz István.

Cserhát TSE Felsőtold: Nagy I. – Tóth P., Szentgyörgyi, Balázs S., Murányi – Berzák, Szalkai, Nyirjei, Balázs B. – Imre Cs., Ambrus. Edző: Nagyváradi István.

Sárga lap: Nyirjei, Szentgyörgyi

Gól: Ökrös P. (38.), Ökrös I. (62.), Fábián K. (85.)

Jók: Jónás F., Rácz R., Oláh K., ill. senki

Rácz István: – Gyengébb ellenfélre számítottunk, de elég jó összeállításban jöttek el a vendégek, így pedig egy erős meccset játszottunk. Helyzeteinkből sikerült hármat berúgni, és bár nem fociztunk valami jól, itthon tudtuk tartani a három pontot. Gratulálok a csapatnak.

Nyirjei András: – Elsősorban megköszönöm a Magyargécnek, hogy beleegyeztek a mérkőzés elhalasztásába. Ahogyan az őszi szezon nagy részében, mi most sem a legjobb formában és elegendő létszámban tudtunk kiállni. Négyen is kisebb-nagyobb sérüléssel vállalták a játékot, így voltunk meg tizenegyen. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, a mezőnyben folyt a játék, helyzetecskék itt is, ott is adódtak, a játékrész vége felé viszont egy lecsorgó labdából megszerezte a vezetést a hazai csapat. A második félidőt egy sérülés miatt csak tíz emberrel folytattuk. A játék képe nem sokat változott, de az ellenfél kapujáig már csak elvétve tudtunk eljutni. A házigazdák meddő fölénye ezek után már gólokban is megmutatkozott. Azt gondolom, az ellenfelünk gyorsabb és akaratosabb volt ma, és ez döntötte el javukra a meccset. Gratulálok a Magyargécnek! Nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy a téli szünetben összekapjuk magunkat.

Megyei III. osztály, Next-Therm Keleti-csoport, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Karancskeszi KSE-Nógrádmarcal SE 3-0 (játék nélkül)

A ‘marcaliak nem álltak ki, ezért a ‘kesziek meccs nélkül kapták meg a pontokat.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Íme a balassagyarmati téli teremtorna játékoskeretei

Összegyűjtöttük a huszonhat résztvevő együttes nevezési listáját! A következő hétvégén a balassagyarmati téli küzdelemsorozatban is elrajtol az aktuális idény. Mint arról korábban már beszámoltunk, ebben a szezonban összességében három alakulat alkotja majd a három mezőnyt. Jelen cikkünkben számba vettük, melyik résztvevő, milyen játékosállománnyal vág neki a rá váró feladatoknak. Lássuk […]
error: Content is protected !!