Romhányban játsszák le az év utolsó nógrádi bajnokiját

Gabi

A Nagyoroszit fogadja a hazai alakulat a nyugati megye hármas mezőnyben.

A sajnálatos módon egy ideje a mindennapjainkat behálózó vírushelyzet miatt a mögöttünk hagyott hetekben szépen-lassan idejekorán befejeződtek a különféle Nógrád megyei küzdelemsorozatok erre az esztendőre. Úgy is fogalmazhatunk, az önkényes meccslemondások miatt kurta-furcsa módon köszönhettünk el a 2020/2021-es évad őszi szakaszától. Egy meccs azért megmaradt hírmondónak a mostani hétvégére, szombaton a Nagyoroszit fogadja a Romhány a nyugati megye háromban.

A papírforma szerint egyértelmű esélyesként tekinthetünk az előző hat fellépésüket veretlenül letudó házigazdákra, komoly meglepetésként könyvelnénk el, ha nem tudna nyerni az előző mérkőzésen nem kevesebb, mint tizennégy gólt elérve diadalmaskodó alakulat. Gyorsan hozzá kell azonban tenni, remek győzelemmel melegítettek a mögöttünk hagyott találkozójukon hosszú nyeretlenségi sorozatuktól remek skalpszerzéssel elköszönő látogatók, akik evés közben jön meg az étvágy alapon ismét előhúznának valamilyen csínytevést cilinderjükből, nem számíthat azonban könnyed menetre Garazsi József armadája.

Az aktuális meccsszámok tekintetében eléggé nagy a szórás a csapatok között, ennek a nem szokványos jelenségnek pedig éppen a perpillanat mindössze tizenegy összecsapással álló romhányiak a legkomolyabb kárvallottjai. Példának okáért, az éllovas patakiak már tizenöt párbajt könyvelhetett el idén. Veszett pontok tekintetében egyébként jól néznek ki a hazaiak, akiknek csak egy törekvés lebeghet szemeik előtt, hogy így vagy úgy, de már most megkezdjék a felzárkózást, és ugyan semmiképpen nem intézhetik el egy kézlegyintéssel a nagyorosziakat, legjobb arcukat bemutatva pedig nem ismerhetnek pardont. Megilletné a kalapemelés a vendégeket egy újabb bravúros végkifejlet kivitelezése esetén.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 16. forduló, 2020. november 28. (szombat), 14.00:

Romhány SE (7.)-Nagyoroszi HBB SE (13.)

Vezeti: Keresztes László (Béres Krisztián, Dobsonyi László)

Next Post

Ki volt az ősz kapusa a megye 1-ben?

Olvasói szavazás a legjobbakról! Nemrégiben téli álomba merült a megyei első osztály. A hosszabb szünetet kihasználandó, ahogy már a korábbi években is volt rá példa, a következő időszakban megpróbáljuk olvasóink segítségével összeállítani a 2020/2021-es idény őszi szakaszának válogatottját. A kapusokkal kezdjük sorozatunkat. Szavazásunk 2020. december 5-én (szombaton) 16 órakor zárul. […]
error: Content is protected !!