Ismét alsóházi helyosztón örülhetett a Csitár

Gabi

Továbbra is pont nélkül áll a sereghajtó Őrhalom.

Az elmúlt hétvégén alsóházi viaskodásra került sor a nyugati megye hármas bajnokság kilencedik körében, a korábban a szezonban hasonló kaliberű mérkőzésen nyerni tudó Csitár a még pont nélküli Őrhalmot fogadta.

Remekül veselkedtek neki a küzdelemnek a házigazdák, négy perc elteltével már kétgólos fórra tettek szert. Ezt követően is ment tovább az előnyben lévő oldal, az első félidő derekán pedig ismét kapituláltak a látogatók, elég hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések.

A második játékrészben gyorsan megrezgették ismét a hálót a csitáriak, és ugyan a mindent beleadó vendégeknek legalább egy halovány szépítés összejött, ennek már nem volt komolyabb jelentősége, négy-egyre nyertek a hazaiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 9. forduló:

Csitár SE-Őrhalom SE 4-1 (3-0)

Vezette: Boda V. (Garamvölgyi L.)

Csitár SE: Széles – Antal L. (Csábi, 33.), Csernyik Á., Gaál, Tóth G. – Tótok, Chikán, Seidel, Baráz – Fehér (Szolik, 81.), Tamás P. (Hegedűs, 68.). Edző: Ferencz Gábor.

Őrhalom SE: Homolya – Maglódi, id. Vígh L. (Csonka A., 56.), Antal R., Kürtössy – Oláh J., Kántor, Szaniszló, ifj. Vígh L. – Stefanik, Deák. Edző: Varga József.

Sárga lap: id. Vígh L.

Gól: Fehér (2.), Chikán (4.), Tótok (26.), Fehér (48.), ill. Antal R. (66.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Ferencz Gábor: Először is, megköszönöm a vendégeknek, hogy eljöttek és kiálltak tisztességgel. Másodszor, a meccs hevében kicsit elragadtattam magam, elfelejtettem cserélni, ezúton szeretnék elnézést kérni Kelemen Zolitól és Szolik Dávidtól, hogy ilyen kevés idő jutott neki a pályán. Egyébként végre jól álltunk föl. Egy meglepetéstaktikával álltunk elő, ami az első percekben meg is hozta az eredményét. A harmincadik perc környékén Antal Laci megsérült, emiatt kissé megbomlott a taktikai hadrendünk. Szerettünk volna még több gólt rúgni, de mivel már az első félidőben eldöntöttük a három pont sorsát, ezután kicsit szétesett a középpályánk, föltolódott a támadótérfélre. A második félidőben nem tartották be a taktikai utasításokat a srácok, de a győzelmet nem kell megmagyarázni. Le a kalappal a csapat előtt! Az öltözőben úgy álltam hozzá a meccshez, hogy nagyon nyerni szerettem volna, és szerintem a társaság is ki volt éhezve a sikerre. Az Őrhalom pedig remek alkalom volt arra, hogy pontokhoz jusson a gárda, hiszen eléggé nehézkesen ment az elmúlt hetekben a játék. A lefújás után barátságos hangulatban köszöntünk el egymástól, debrecenivel és egy kis hazaival ünnepeltünk. Jóleső érzés volt győztes csapattal beszélgetni. Gratulálok mindenkinek! Hozzáteszem, volt egy százszázalékos játékosunk, Kelemen Zoli, aki végig ülte a kilencven percet a kispadon, és nem hibázott. Bízom benne, nem adják föl az őrhalmiak! Kívánom, hogy tartsanak ki!

Varga József: – Gratulálok a Csitár csapatának! Szép volt, vége, ennyi!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megvan a megye hétvégi játékvezető küldése

Eldőlt, hogy kik ténykednek majd a különféle bajnokságok aktuális mérkőzésein. A következő hétvégén ismét megyénk összes felnőtt bajnokságában pattogni fog a labda. A megye egyben, egy osztállyal lejjebb, illetve a legalacsonyabb vonalban is rendeznek érdekesnek ígérkező mérkőzéseket. Nézzük meg, játékvezetőként kik fognak majd részt venni a különféle találkozókon! Megyei I. osztály, […]
error: Content is protected !!