Alaposan elverte a Zagyvarónát az Ipolytarnóc

Gabi

Nyolc gólig jutva győzött az egy osztálynyi különbséget könnyedén áthidaló megye hármas csapat.

Vasárnap előkészületi meccsen futott össze egymással a megye három keleti-csoportjában szereplő Ipolytarnóc és az egy vonallal feljebb lévő Zagyvaróna. A jó napot kifogó hazaiak meglepően simán elbántak a látogatókkal, a már a szünetre is háromgólos fórral vonuló társaság végül nyolc-egyes arányban hagyta helyben a nem túl veretes produkcióval előrukkoló vendégeket.

Felkészülési mérkőzés:

Ipolytarnóc SE-Zagyvarónai SE 8-1 (3-0)

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G., Gál Á., Bába, Pál R. – Oláh T., Kiss P., Ökrös, Líber – Matyóka, Szőrös. Csereként léptek pályára: Gál O., Danyi, Oláh A., Földi, Kiss Sz., Gál I. Játékos-edző: Gál Ádám.

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Császár, Vanó, Miskolczi, Králik A. – Eczet, Oláh G., Králik Zs., Berki T. – Oláh K., Balázs Á. Csereként léptek pályára: Balogh, Németh. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Gól: Liber (3), Kiss P. (2), Oláh T. (2), Szőrös, ill. Balázs Á.

Gál Ádám: – Nagyon színvonalas mérkőzésen, egy nagyon sportszerű társaság ellen, ügyesen muzsikált a gárda! Külön nem emelnék ki senkit, igazi csapatként küzdöttünk! Gratulálok a fiúknak az eredményhez és a szép játékhoz! További sok sikert kívánok a zagyvarónaiaknak!

Kaspár Zsolt: – Szégyellje magát az egész társaság! Ugyanis a múltkori nagyon jó mérkőzés után, sikerült a megye hármas szintet is alulmúlni!

Next Post

Nem hibázott Kazáron a Mátraverebély

A második félidőben beindulva győzte le egy osztállyal lejjebbi ellenfelét a megye kettes csapat. Múlt szombaton edzőmeccsen futott össze a keleti megye hármas Kazár és az egy osztállyal följebb vitézkedő Mátraverebély. Az első félidő még kisebb meglepetésre hazai vezetéssel zárult, a pihenőt követően viszont elkapták a ritmust a látogatók, végül […]
error: Content is protected !!