Adok-kapok meccset húzott be a Kazár

Gabi

A Magyargéc jött ki rosszul a kilenc gólt szolgáltató csatából.

Az elmúlt hétvégén a Magyargéccel csapott össze a Kazár a keleti megye háromban. Kiegyenlített birkózásra volt kilátás.

Bekezdtek a résztvevők, két perc elteltével már a vendégek szereztek, de elég hamar válaszoltak a házigazdák, a nyitónegyedórát átlépvén pedig már ők kerültek lépésfórba.

Ezt követően is folytatódott az adok-kapok, előbb egyenlítettek a látogatók, majd az első fél órát átlépvén már a másik oldalnál volt az előny. Még egy csavarra sor került a szünet előtt, egalizáltak ugyanis a kazáriak. Nem mindennapi játékrészen estek túl a gárdák.

A második felvonást Koncsik Lászlók legénysége indította gyors találattal, ezután viszont bármennyire is szerették volna, már képtelenek voltak reagálni a ‘géciek, akik így öt-négyes vereséggel zárták a az előzmények tudatában kisebb meglepetésre a szünetet követően csak egy gólt tartogató mérkőzést.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Kazár KSE 4-5 (4-4)

Vezette: Urbán V. (Horváth S., Szemesi Zs.)

Magyargéci Zöld Sasok SE: Rácz T. – Ökrös P., Makó, Lakatos J., Lakatos T. – Dombi, Csík Cs. (Ökrös Sz., 10.), Csík R., Botos A. – Oláh Á., Medgyesi. Edző: Oláh Róbert.

Kazár KSE: Baár – Keviczki R., Szakos, Körmöczi D., Sándor K. (Keviczki D., 88.) – Bakonyi, Körmöczi M., Kovács V., Varga N. – Bata, Ihracska. Edző: Koncsik László.

Sárga lap: Körmöczi S., Sándor K.

Gól: Oláh Á. (9., 17.), Medgyesi (23.), Lakatos T. (32.), ill. Bakonyi (2., 47.), Bata (20.), Ihracska (35.), Körmöczi M. (36.)

Jók: senki, ill. Baár, Bakonyi, Ihracska, Bata

Oláh Róbert: – Nehéz mit mondani erről a mérkőzésről. Talán még az első félidőben próbáltunk focizni, de utána, amit a második félidőben produkált a csapat, az beillene a Benny Hill Show-ba.

Koncsik László: – Sportszerű keretek között, és kiváló játékvezetés mellett zajlott le a mérkőzés. Döntő fontosságú volt ez a találkozó számunkra, de sajnos betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt most is csak tizenkét fővel tudtunk részt venni a meccsen. Ettől függetlenül sikerült megvalósítanunk, amiért érkeztünk. Igaz, nem volt benne, hogy hátul ilyen alapvető hibákat követünk el. Amit egy hete is mondtam, a csapat erejét igazolja, hogy négy-kettes hazai vezetés ellenére is nyertünk. A támadójátékunk remekül működött, hisz az öt gól magáért beszél. Ráadásul ugyanennyi százszázalékos helyzetet ki is hagytunk. Igaz, hogy az utolsó tizenöt percben komoly feladat elé állítottak bennünket a hazaiak, mindent megpróbáltunk, hogy ne szerezzenek gólt. Az eddigi gyermeteg hibáink ellenére remekül védekeztünk, és a jól védő kapusom hozzájárulásával meg tudtuk szerezni a három pontot. Gratulálok minden egyes játékosomnak az elért eredményhez. Gratulálok a sportszerű magyargéci csapatnak is és sok sikert kívánok a folytatásban.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Emberhátrányban mentett pontot az utolsó percekben a Rétság

Változatos küzdelem végén ikszelt a Keszeggel Havay Zoltán csapata. Az előző hétvégén a Rétsággal mérte össze tudását a Keszeg a nyugati megye háromban. Nem volt igazi esélyese a tizedik körben megrendezett ütközetnek, sejteni lehetett, hogy kemény küzdelemben lesznek érdekeltek a felek. A már a nyitónegyedórában betaláló házigazdák indították jobban a […]
error: Content is protected !!