A Puskás Akadémia nyerte a III. Molnár Emánuel Erik Emléktornát

Gabi

A házigazda csapat a harmadik helyet szerezte meg a Kemencén sorra kerülő eseményen.

A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján került megrendezésre Kemencén a III. Molnár Emánuel Erik Emléktorna. Az egykori remek fiatal focista tiszteletére négy csapat gyűlt össze az eseményen, a házigazda együttesen kívül a Puskás Akadémia, az UTE, illete a Sahy fiataljai volt jelen. Az egyszer harminc perces körmérkőzések után végül a Puskás Akadémia szerezte meg az első helyet, megelőzve az UTE gárdáját. A berneceiek bronzérmesek lettek, míg negyedikként a Sahy zárt.

III. Molnár Emánuel Erik Emléktorna, Kemence:

Puskás Akadémia U19-FK Slovan Sahy U19 4-0

Bernecebaráti-Kemence SE-UTE U19 1-3

Gól: Kutnyik

UTE U19-FK Slovan Sahy U19 4-0

Puskás Akadémia U19-Bernecebaráti-Kemence SE 4-0

Puskás Akadémia U19-UTE U19 1-0

FK Slovan Sahy-Bernecebaráti-Kemence SE 0-4

Gól: Kutnyik (2), Rohácsi, Strihó

A Bernecebaráti-Kemence SE mindhárom mérkőzésen a Marót – Kürtössy, Szorcsik, Forgács, Repiczki – Petényi, Ujvári, Dombi, Strihó -Rohácsi, Kutnyik összeállításban lépett pályára. Csereként szálltak be: Esztergomi, Imre, Fabi, Együd, Sági, Gulis, Menyhárt, Sasvári, Szabadkai, Győrik, Papi. Edző: Ordasi István.

Végeredmény: 1. Puskás Akadémia 9 pont. 2. UTE 6 pont, 3. Bernecebaráti-Kemence SE 3 pont. 4. FK Slovan Sahy 0 pont.

Ordasi István: – Köszönjük a meghívást erre a színvonalas tornára. Igazából azt kell, hogy mondjam, inkább soha ne jött volna létre és Emánuel valamelyik nagy csapatban futballozna mostanság. A torna remekül szervezett és színvonalas volt, nagyon sok ígéretes tehetséggel. Úgy gondolom, a végére a papírforma igazolódott.

Kinczel László fotói:

Next Post

Acélosabbá tette állományát a Pásztó

Jelenleg öt érkezőnél tart Nagy Tamás együttese. Július 20-án éjfélkor letelt a szabad áramlású nyári átigazolási időszak. Augusztus 31-ig már csak abban az esetben válthatnak klubot az amatőr labdarúgók, ha arra jelenlegi egyesületük beleegyezik. A következő időszakban ismertetni fogjuk, az elmúlt hetekben milyen változásokra került a megye egyes kluboknál. Ezúttal […]
error: Content is protected !!