A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Mede Ákos

Gabi

A Karancsalja védője a mezőny legjobbjaként vette ki a részét a Mátramindszent elleni rangadót idegenben behúzó csapata fontos győzelméből.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenharmadik kört követően a keleti-csoport első helyén telelő Karancsalja védője, Mede Ákos mellett tettük le a voksunkat, aki a mezőny legjobbjaként, kiváló teljesítménnyel vette ki a részét a nagy rivális Mátramindszent elleni rangadót idegenben egy-nullás arányban behúzó együttese fontos sikeréből. Most pedig következzen az ellenfél egyik legjobbját teljesen kikapcsoló játékossal készített interjúnk!

– Hogyan készültek a fontos jelentőséggel bíró erőpróbájára?

– Az egész csapat feltüzelt hangulatban várta az őszi szezon legfontosabb és egyben legnehezebbnek ígérkező mérkőzését – kezdte Mede Ákos. Hiszen mindannyian tudtuk, hogy egy igazi úgynevezett “hatpontos” meccs előtt állunk, amin akár a végső helyezés is múlhat.

– Aztán végül is fontos sikerre tettek szert. Miképpen tekint vissza az összecsapásra?

– A várakozásunknak megfelelően, egy tüzes és vehemens mérkőzés volt. Mindkét csapat nagyon szerette volna megszerezni a három pontot. Az első félidőt sikerült az edzői utasításoknak megfelelően fegyelmezetten és végig koncentrálva úgy lehozni, hogy a hazaiak a jóformán tizenhatosunkig sem jutottak el. Több helyzetünk adódott akcióból, de sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani, viszont egy jó pontrúgással sikerült a hálóőrt megtéveszteni. A második játékrészt sajnos az indulat uralta, melyet a fokozódó feszültség és olykor a kétes bírói döntések csak szítottak. Ezt csak tetőzte a félidő derekán ért emberhátrányunk. Ezek után a meccs bunkerfocival és a bírói ítéletek kérdőre vonásával telt.

– Kulcsszerepet játszott a győzelemben, hiszen gyakorlatilag levette pályáról a hazaiak egyik legjobbját. Személy szerint hogy élte meg ezt az egyéni külön meccset?

– Mindig élvezetesek az ilyen párharcok. Örülök, hogy sikerült ilyen módon teljesíteni a rám bízott feladatot és ezzel hozzájárulnom a csapat sikeréhez.

– Mennyire esett jól, hogy edzője külön is kiemelte a lefújást követően nyilatkozatában?

– Nagyon, és köszönöm neki, de úgy érzem, ezt a kitüntetett figyelmet az egész csapat megérdemli.

– Mi a véleménye együttese eddigi szerepléséről?

– Összességében elégedettek lehetünk az őszi szezonnal, bár becsúszott egy-két fájó vereség, amik elkerülhetőek lettek volna.

– Milyen folytatásra számít a második félévben?

– Hosszú és nehéz tavaszi szezon vár még ránk. Igyekszünk kihozni belőle a maximumot. A dobogó a cél, de a labda gömbölyű, és bármi lehetséges, így merész kijelenteni a bajnoki címre való esélyünket, nyilván a csapatban mindenki ezt szeretné, de sok rivális dédelget még hasonló vágyakat.

– Mivel telik majd a hosszú téli szünet?

– Az osztály szintjének megfelelően megpróbálunk készülni a tavaszi szezonra. Persze ezt nem mindig könnyű összehozni.

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Laczkó Dániel

A Bánk védője fontos gólja mellet csapata legjobbjaként vette ki a részét együttese Nőtincsen aratott fontos győzelméből. Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban. A tizenharmadik kört követően a Bánkot […]
error: Content is protected !!