A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Kovács Róbert

Gabi

A Kétbodony támadója két találata mellett gólpasszal vezette győzelemre a korábban veretlen Patakot idegenben felülmúló csapatát.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra megválasztja a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizennegyedik kör után a nyugati-régióban vitézkedő Kétbodony csatárára, Kovács Róbertre szavaztunk, aki duplája mellett gólpasszal vezette győzelemre az idénybeli veretlenségének búcsút intő őszi bajnok Patakot idegenben három-nullás arányban elintéző együttesét. Most pedig következzen a remek napot kifogó támadóval készített interjúnk!

– Milyen gondolatokkal készültek a korábban veretlen őszi bajnok elleni idegenbeli rangadóra?

– Igazából, azt hittük, meg sem leszünk, ezért szóba került, hogy nem megyünk el – kezdte Kovács Róbert. Aztán végül is úgy voltunk vele, semmitől sem szoktunk megijedni. Mindig a soros ellenfélre koncentrálunk és rendre úgy megyünk fel a pályára, hogy nyernünk kell! Ez a legfontosabb, illetve az, hogy egy csapat vagyunk és egymásér küzdünk!

-Mit tudna elmondani a kilencven perc kapcsán?

– Az első félidőben elég jól játszottunk, sikerült is megszerezni a vezetést. Igaz, sok ziccert kihagytam, de a három-nullás előny megnyugtató volt, tudtuk, hogy ezt már csak mi ronthatjuk el. A második játékrészben már próbáltunk spórolni az erővel, kicsit visszazárni és kontrából játszani, hisz nem kellett rohannunk.

– Miképpen festett három gólja?

– Kétszer is csodaszép labdát kaptam, vagyis ötször, de csak kettőt sikerült gólra váltanom. A harmadiknál pedig szintén remekül kaptam meg a lasztit, aztán miután elfutottam, láttam, hogy a csapattársam teljesen egyedül van, majd átadtam neki a lehetőséget és egy nagyon ügyes lövéssel betaláltunk.

– Hogyan vélekedik csapata eddigi szerepléséről?

– Nehezen kezdtük meg az idényt, de most már összekaptuk magunkat és mindent megteszünk, hogy a legjobb helyezést érjük el.

– Vajon mi lehet a maximum, ami kisülhet ebből a szezonból?

– Bajnoki címet szeretnénk, de nem tudom, meglesz-e, mert a Patak nagyon erős és jól is megy nekik.

– Vasárnap a Hontot fogadják. Mire számít az őszi zárókörben?

– Csak a győzelem elfogadható, de a labda gömbölyű, bármi lehet!

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Jele Csaba

A Bercel támadója hat góllal segítette sikerhez a Kállóval elbánó együttesét. Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban. A tizennegyedik forduló után a Bercelt erősítő Jele Csaba mellett döntöttünk, aki […]
error: Content is protected !!