A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Jele Csaba

Gabi

A Bercel támadója hat góllal segítette sikerhez a Kállóval elbánó együttesét.

Szerkesztőségünk az elmúlt félévekben már megszokott sorozatunkat folytatván, az őszi szezon során is rendszeresen megválasztja az adott bajnoki forduló legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző labdarúgóját a Megyei II. osztályban.

A tizennegyedik forduló után a Bercelt erősítő Jele Csaba mellett döntöttünk, aki hat góllal segítette hét-egyes sikerhez a Kállóval elbánó alakulatát. Most pedig jöjjön az emlékezetes produkcióval előrukkoló csatárral készült interjúnk!

– Hogy látta a mérkőzést?

– Kicsit dekoncentráltan kezdtünk, de sikerült gyorsan vezetést szereznünk – mondta Jele Csaba. Utána jött a két kihagyott tizenegyes, de szerencsére ezt tudtuk kezelni, és a félidő vége felé sikerült két szép ellentámadásból két gólt szerezni. A szünetben azt beszéltük meg, hogy gyorsan érjük el a negyedik találatot, aztán ez össze is jött, majd már csak a különbség volt a kérdés. A két bekapott gól kicsit bosszantó, de ne legyünk telhetetlenek. Üzenném Kiss Tamás barátomnak, hogy máskor ne legyen egész nap a haverjánál, és akkor lehet, hogy belövi a büntetőt.

– Ezúttal minek lehetett köszönhető, hogy ennyire elkapta a fonalat?

– Mivel négy sárgám van, higgadt fejjel kellett pályára lépnem, ami azért nekem elég nehéz . Én ennek tudom be, de azt hozzá tenném, hogy két gól volt, amit úgymond, magamnak hoztam össze, a többinél a csapattársaim csinálták meg a piszkos munkát, én csak “learattam a babérokat”.

– Hová helyezné ezt meccset pályafutásában?

– Emlékezetes marad, az biztos, de nem mondanám, hogy ez volt életem legjobb meccse.

– Kisebb meglepetésként hatott, hogy az 57. percben lecserélték. Mi járt ekkor a fejében?

– Mérges voltam, ilyen helyzetben ki ne lenne?! De elfogadom az edző döntését.

– Mi a véleménye együttese eddigi szerepléséről?

– Egy-két mérkőzésen fájó pontokat hullajtottunk, de szerintem a szezon előtt mindenki aláírta volna, hogy így álljunk, ahogy most.

– Korábban belekerültek egy kisebb hullámvölgybe. Miért lehetett ez a megingás?

– Nem csak nekünk, hanem az egész osztálynak nagyon nehéz egymás után játszani a három “nagy” csapattal, és senkinek sem sikerült pontot szerezni ellenük. Azt hozzátenném, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat, amely mindhárom meccsen be bírt találni, és ez pozitív.

– Szombaton a Szent Imre DSE-hez látogatnak. Mit vár a találkozótól?

– Egyértelműen győzni megyünk, és szurkolunk Bánknak, hogy szokásukhoz híven hét-nyolcig meg se álljanak, és ha mi is nyerni tudunk, akár még az ötödik helyen is telelhetnénk, ami nagyon nagy dolog lenne.

Next Post

A hétvége embere: Török Máté

A Palotás támadója duplával vezette győzelemre a Berkenyét legyűrő csapatát. Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A 2019/2020-as szezon tizennegyedik köre után a Palotást erősítő Török Mátéra voksoltunk, aki duplával vezette […]
error: Content is protected !!