Zsinórban másodszor nyert a Mihálygerge

Gabi

Ismét idegenben örülhetett Oláh Béla legénysége.

Az elmúlt hétvégén Tarra látogatott az egy körrel korábban idénybeli első sikerét begyűjtő Mihálygerge. A megye kettes pontvadászat negyedik fordulóban lejátszott meccsnek nem volt esélyese, nyílt csörtére volt kilátás.

Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a gárdák, bár akadtak lehetőségek, a hálók érintetlenek maradtak, így egállal fordultak a felek.

Sokáig a folytatásban is úgy tűnt, nem tudnak egymással dűlőre jutni a gárdák. Mindkét oldal megtett mindent, de leginkább csak birkózás jellemezte a pályán zajló eseményeket. Aztán elérkeztünk a 89. percig, amikor Móricz Ákos betalált, és mint nem sokkal később kiderült, ez a gól jelentette az egymás után második sikerüket elkönyvelő ‘gergeiek egy-nullás győzelmét.

Megyei II. osztály, 4. forduló:

Tari SZE-Mihálygerge SE 0-1 (0-0)

Vezette: Gecse Z. (Tősér D.)

Tari SZE: Nagy I. – Holtner R., Ludányi, Gere, Nagy Z. (Rácz D., 69.) – Rácz T., Göröcs, Gubicskó, Laczkó (Ürmösi, 60.) – Figura, Berecz (Petre, 56.). Játékos-edzők: Ludányi Zoltán, Nagy István.

Mihálygerge SE: Rácz L. – Nyerges, Csikós (Kőszegi, 75.), Farkas, Kosztrihán – Kotroczó, Móricz Á., Rácz G., Nagy Sz. – Ivitz, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Sárga lap: Gubicskó, Berecz, ill. Rácz G.

Gól: Móricz Á. (89.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Ludányi Zoltán: – Nagyon szerettünk volna győzni hazai pályán, de elég gyengén játszottunk, Két hasonló játékerőt képviselő csapat találkozójából egy küzdelmes mérkőzés alakult ki. Kevés helyzet volt. A meccs végén az ellenfél szerzett egy szerencsés gólt, amellyel megnyerte a mérkőzést. Szerintem a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. Gratulálok a ‘gergegieknek! Megyünk tovább! A következő találkozón megpróbálunk javítani.

Oláh Béla: – Ismét nagyot küzdött a csapat. Nagyon korrekt játékvezetés mellett, úgy érzem, megérdemelten hoztuk el a három pontot idegenből. Egész héten gondokkal küszködött a csapat, rengeteg hiányzónk, sérültünk, betegünk volt. Ennek ellenére nagyon meg voltam elégedve a fiúkkal! Úgy gondolom, ez egy nagyon nagy csapatmunka volt! Szeretném, ha a társaság továbbra is így állna hozzá a mérkőzésekhez, ahogy most. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minél jobban szerepeljünk.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Oravecz-négyessel intézte el szomszédját a Patak

Nem termett babér a Nagyoroszinak a újabb győzelmet elkönyvelő riválisnál. A mögöttünk hagyott hétvégén szomszédvári rangadót rendeztek a nyugati megye hármas mezőny ötödik körében, a Patak a Nagyoroszit fogadta. A jó formában lévő hazaikat indíthatták favoritként a párbajt. Az első félidőben még nem nagyon találtak fogást riválisukon a házigazdák, masszívan […]
error: Content is protected !!