Nem állt ki a nehéz helyzetben lévő Zagyvaróna

Gabi

Meccs nélkül jutott pontokhoz a Karancsberény.

Az eredeti tervek szerint múlt vasárnap játszottak volna le a megye kettes mezőny nyolcadik körére kiírt Karancsberény-Zagyvaróna mérkőzést. Nem véletlen a feltételes mód, ugyanis a vendégek nem tudtak kiállni a meccsre, így a házigazdák játék nélkül kapták meg a pontokat. A negatív döntést hozó csapat edzőjétől, Kaspár Zsolttól a távolmaradás oka mellett arról is kérdeztük, szerinte mit tartogathat a jövő együttese számára.

Megyei II. osztály, 8. forduló:

SK Karancsberény-Zagyvarónai SE 3-0 (játék nélkül)

A zagyvarónaiak nem álltak ki, így a karancsberényiek meccs nélkül kapták meg a pontokat.

Kaspár Zsolt, a Zagyvarónai SE vezetőedzője: – Vasárnap délelőtt több játékos jelezte, hogy nem tud jönni a mérkőzésre, ezért nem tudtunk kiállni. Szerintem veszélyben van a folytatás. Még a hétvégén lejátsszuk a Bánk elleni meccsünket, aztán úgy gondolom, eldől a sorsunk.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Értékes döntetlent játszott Mátraverebélyen a Mihálygerge

Az idényben először veszítettek pontokat otthonukban a házigazdák. Az előző hétvégén a Mihálygergét fogadta a Mátraverebély a megye kettőben. Az otthonukban a nyolcadik kör előtt még hibátlan mérleggel rendelkező házigazdák számítottak esélyesnek, de nem feltétlenül mehettek biztosra. Rögtön a kezdősípszó után látszott, hogy nem adják olcsón a bőrüket az igen […]
error: Content is protected !!