Ikszelt a Zagyvaróna és a Bercel

Gabi

Hiába vezettek két góllal a vendégek, a pályaválasztó csapat képes volt talpra állni.

Az előző hétvégén a bajnokságot sima zakóval kezdő Zagyvaróna a bravúros döntetlennel rajtoló Bercellel nézett farkasszemet a salgótarjáni Forgáchi Sporttelepen. Az említett korábbi eredmények miatt esélyesnek számítottak a látogatók.

Álomszerűen vetették bele magukat a küzdelembe a vendégek, a duplázó Jele jóvoltából kétgólos fórra tettek szert a nyitó tíz percet átlépve. Ekkor sokan azt hihették, sima meccs lesz a vége, mégsem így történt.

A hazaiak megrázták magukat, valahonnét mozgósították erőtartalékaikat, előbb Kovács révén szépítettek, majd Bonivártnak hála egalizáltak. Még az első félidőből is volt hátra több, mint tíz minutum, szóval gyakorlatilag újraindult a viaskodás, tiszta lapokkal. Ahogy a szünetig, a második etapban is hiába gyűrték már a másikat a felek, kisebb meglepetésre érintetlenek maradtak a hálók, így kettő-kettes remivel zárult a birkózás.

Megyei II. osztály, 2. forduló:

Zagyvarónai SE-Bercel KSK 2-2 (2-2)

Salgótarján. Forgáchi Sporttelep. Vezette: Szűcs M. (Gecse Z.)

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Molnár, Németh, Eczet – Bonivárt (Oláh K., 61.), Oláh G., Vanó, Berki T. – Kovács M., Balázs Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Bercel KSK: Jantos – Jekkel, Kiss T. (Hugyecz, 70.), Szabó R. (Kiss M., 59.), Vandornyik – Török, Bagyal, Bagaméri (Zagyi, 62.), Hrkaj (Kovács G., 86.) – Terman, Jele. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Kovács M., Bonivárt, Oláh G., Balázs Á., ill. Hrkaj, Jekkel

Gól: Kovács M. (20.), Bonivárt (33.), ill. Jele (10., 11.)

Jók: Kovács M., Vanó, Balázs Á., Végi, ill. Jekkel, Török, Jele

Kaspár Zsolt: – Egy nagyon jó iramú, nagyon harcos mérkőzés volt. Az elején kaptunk két hatalmas gólt. Gratulálok a srácnak. Mindkettőt nagyon eltalálta. Ott azt hittem, kicsit megroppanunk, de hála istennek, a gyerekekben volt annyi lelki erő, hogy a két gól még jobban felspannolt minket. Sikerült is még a félidőben egyenlíteni. A második félidőben inkább már mezőnyben folyt a harc. Azért  a vége felé ide is-oda is eldőlhetett volna. A hetvenedik perctől sajnos picit elfáradtunk, nem volt már cserelehetőségem sem. Úgy gondolom, a döntetlen igazságos.

Cseresznyik Sándor: – Külön szeretném venni a két félidőt. Elég gyorsan sikerült megszerezni a kétgólos előnyt, a tizenegyedik percben kettő-null volt az eredmény. Kicsit minket lepett meg ez az esemény. Úgy vettem észre, a csapat nem igazán tudta kezelni a dolgokat. Úgy láttam, volt egy kis zavar a pályán belül. Az első félidő így rögtön kettő-kettő lett, így tudtunk menni a szünetre. A második félidőre átbeszéltük a dolgokat, de picit görcsössé vált a játékunk. Próbáltunk győzelemre játszani, a három pont megszerzése volt a cél mindenféleképpen. Ahogy telt az idő, folyamatosan kimaradtak a helyzetek és nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját. A támadó harmadban viszont pontatlanok voltunk, az utolsó passzok nem úgy sikerültek, ahogy kellett volna. Egy-két ziccernél rosszul választottunk. Összességében ennek tudom be a döntetlent. A hozzáállással különösebben nem volt problémám. Folytatni kell ugyanezt az utat és készülni a következő mérkőzésre.

Next Post

Szép skalpot gyűjtött a Ludányhalászi

A Héhalom kettőt tréfálta meg az idényben először nyerni tudó gárda. A mögöttünk hagyott hétvégén a győzelem reményében állt ki a korábban pontot sem szerző Ludányhalászi otthonában az idényben még veretlen Héhalom kettő. Joggal bízhattak tehát a sikerben a látogatók, favoritként kelhettek útra. A mérkőzésen aztán egyáltalán nem köszöntek vissza […]
error: Content is protected !!