Visszajátszás a Mátraverebély-Karancsberény meccsről

Gabi

Megtekinthetőek az eseményekben gazdag ütközet fontosabb eseményei.

Szombaton Mátraverebélybe volt hivatalos a Karancsberény. A megye kettes mezőny hatodik fordulójában lezajló mérkőzésen eléggé eseményekben gazdag találkozón voltak érdekeltek a felek. Az első félidőt követően kétgólos előnybe kerültek a még büntetőt is rontó házigazdák, Kovács Tamás, illetve Verebélyi Bence volt eredményes.

A második etapban Verebélyi László tizenegyesből növelte övéi fórját, amikor Szőke László és Zsosa János révén felzárkóztak a látogatók. Ezután Varga Ádám hűtötte le a másik oldal kedélyeit, majd a hajrában Benus Dominik alakította ki az öt-kettes hazai sikert jelentő végeredményt. Tekintse meg a meccsről készült videós összefoglalónkat!

Next Post

A megye egy vasárnapi eredményei

Három meccs maradt a hét utolsó napjára. Megyei I. osztály, 6. forduló, vasárnap: 11.00: Építők KC-Érsekvadkert SE 1-0 (1-0) 16.00: Karancslapujtő KSE-Héhalom SE 1-0 (0-0) 16.00: Szendehely FC-Nőtincs SE 4-2 (2-1) Még szombaton játszották: Berkenye SE-Mohora SE 3-0 (2-0) Szécsény VSE-Mátraterenye SE 3-0 (0-0) Pásztó SK-Rimóc SE 10-1 (2-0) Palotás […]
error: Content is protected !!