Nagyon várt sikert aratott a Tar

Gabi

Hosszú idő után örülhettek ismét a BSC-t legyűrő házigazdák.

Múlt vasárnap Taron volt jelenése a Balassagyarmati SC-nek a megye kettőben. Igazi alsóházi rangadón csaphattak össze a résztvevők a tizenötödik körben. Kiegyenlített viaskodásra volt kilátás.

Álomszerűen indítottak a látogatók, már a harmadik percben betaláltak. Hamar eszméltek azonban a házigazdák, akik egy elrontott tizenegyes után, ugyancsak büntetőből egalizáltak. A folyatásban mentek tovább a vendéglátók, de már nem módosult az állás a szünetig.

A térfélcserét követően is mindkét oldal iparkodott, aztán a tariak egy embere a kiállítás sorsára jutott. Már a csörte utolsó szakaszánál tartottunk, amikor a létszámhátrányban is példamutatóan harcoló hazaiak másodszorra is beköszöntek, a csereként beszállva a meccs hősévé váló Szőkének köszönhetően. Kettő-egyes sikert aratott tehát a már jó ideje várt győzelemre szert tevő Kaspár-csapat, jár a dicséret a nagyot küzdő társulatnak.

MNG Megyei II. osztály, 15. forduló:

Tari SZE-Balassagyarmati SC 2-1 (1-1)

Tar, zárt kapuk mögött. Vezette: Kiss D. (Nagy S., Elischer M.)

Tari SZE: Balázs P. – Nagy Z., Gere, Gubicskó, Holtner – Nagy G., Hajdu, Göröcs (Szőke, 65.), Nagy I. – Petre (Küri, 86.), Berecz. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Balassagyarmati SC: Csordás Á. – Rutai, Riczi, Lőrik, Buzás (Sinkovics K., 46.) – Csordás K., Ország, Gyuró, Csókási – Hatala, Csábi. Vezetőedző: Dénes János.

Sárga lap: Nagy Z., ill. Csordás K., Lőrik

Piros lap: Berecz (60., Tari SZE)

Gól: Gere (22.), Szőke (77.), ill. Ország (3.)

Jók: Balázs P., Nagy G., Gere, Szőke, ill. Lőrik, Csordás Á.

Kaspár Zsolt: – Nagyon örülünk a győzelemnek, régóta ki volt éhezve erre a csapat. Nem indult jól a mérkőzés, mindjárt az első percben kihagytunk egy nagyon nagy ziccert, abból az ellenfél kontrázott és azonnal gólt szerzett. Utána az első félidőben végig uraltuk a meccset, egy jogos tizenegyesből sikerült is egyenlítenünk. Aztán rá kis időre egy újabb jogos büntetőt sajnos elhibáztunk, kapufára rúgtuk. Szünetben próbáltam még felrázni a fiúkat, erőben egy kicsit elfogytunk. A második félidő is jól kezdődött, voltak helyzetek. Később sajnos történt egy kiállítás, ami teljesen jogos volt. Tíz emberrel maradtunk. Ott már mindkét irányba eldőlhetett volna a találkozó. Aztán egy nagyon jó csere sikeredett, Szőke Viktor eldöntötte a mérkőzést. 

Dénes János: – Első helyzetünket kihasználva korán vezetést szereztünk. Majd ajándékoztunk a hazaiaknak két buta tizenegyest, melyből egyet kihasználva egyenlítettek. A második játékrészben nem tudtuk kihasználni lehetőségeinket és emberelőnyünket, erre válaszként egy jól eltalált lövéssel megszerezték a győztesgólt a vendéglátók.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Idegenben gyűjtött pontokat a Nógrádsipek

Küzdelmes meccsen maradt alul a Karancskeszi. Múlt szombaton Karancskeszire volt hivatalos a Nógrádsipek a keleti megye háromban. Nyílt mérkőzésre volt kilátás, favorit nélkül kezdődhetett meg a tizenhatodik körben esedékes ütközet. Ehhez képest villámgyorsan megszerezték a vezetést az edzőjüket nélkülöző vendégek, Galcsik gólja megadta a kellő alaphangot csapatának. Fél óra elteltével […]
error: Content is protected !!