Nem áll ki a Bátonyterenye ellen a Bercel

Gabi

Létszámproblémák mondta le a mérkőzésen való részvételt a csapat.

A sorsolás szerint vasárnap a Bátonyterenyét fogadta volna a Bercel a megye kettes mezőny hatodik körében. Nem véletlen a feltételes mód, nemrégiben ugyanis derült égből villámcsapásként hivatalos információhoz jutottunk, miszerint nem kerül sor a mérkőzésre, mivel a házigazdák lemondták a meccsen való részvételt.

Mint a fájó döntést hozó társulat edzőjétől, Cseresznyik Sándortól megtudhattak, jó pár emberét kellett volna nélkülöznie a találkozón, vélhetően tizenegy fővel sem lett volna meg együttese, ezért kényszerültek a meglepőnek mondható lépésre. A szakvezető továbbá hozzátette, sajnálta a történteket, egyben bízik benne, a jövőben nem kell hasonlóképpen cselekednie alakulatának.

Az összecsapás elmaradása azt jelenti, a három pontot három-nullás gólkülönbséggel megkapó BTC őrzi éllovas pozícióját. Szabad hétvégével készülhet a későbbi feladatokra Forgó Péter a szezonban még hibátlan legénysége.

Next Post

Visszajátszás a Mátraverebély-Karancsberény meccsről

Megtekinthetőek az eseményekben gazdag ütközet fontosabb eseményei. Szombaton Mátraverebélybe volt hivatalos a Karancsberény. A megye kettes mezőny hatodik fordulójában lezajló mérkőzésen eléggé eseményekben gazdag találkozón voltak érdekeltek a felek. Az első félidőt követően kétgólos előnybe kerültek a még büntetőt is rontó házigazdák, Kovács Tamás, illetve Verebélyi Bence volt eredményes. A […]
error: Content is protected !!