Az utolsó pillanatokban nyert a Bátonyterenye

Gabi

Ugyan a 84. percben még a Mihálygerge vezetett, végül a nagyot hajrázó éllovas örülhetett.

Az előző hétvégén a Mihálygergét fogadta a Bátonyterenye a megye kettőben. A veretlen éllovas számított a tizenegyedik körben esedékes meccs favoritjának, nem számíthatott egyszerű menetre ellenfelük.

A várakozásokhoz képest alaposan megnehezítette a házigazdák dolgát Oláh Béla legénysége. Bár a nyitónegyedórát vezetőgóllal zárták le a házigazdák, a másik oldal felvette a kesztyűt, abszolút kiegyenlített volt a csörte.

Éppen a szünet előtt egalizáltak a látogatók, és érezhető volt, bármit magában rejthet a folytatás. A második játékrészben a fordítás is összejött a látogatóknak, Kisbali duplázott.

Már-már úgy nézett ki, komoly meglepetés lehet a találkozó vége, amikor a kétszer eredményes Myszor remivé módosította az állást. A hosszabbításban járt a párbaj, amikor pillanatokkal a lefújás előtt Almási szabadrúgásból tüzelt a kapuba, egyúttal pedig három-kettes sikerhez segítette vért izzadni győzedelmeskedő csapatát. A kis híján bravúrt jegyző ‘gergeiek számára csak a szimpatikus vesztes szerepe maradt, erre a teljesítményre viszont még alapozhatnak a későbbiekben.

Megyei II. osztály, 11. forduló:

Bátonyterenyei TC-Mihálygerge SE 3-2 (1-1)

Vezette: Gecse Z. (Bartus B.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Kiss Balázs, Kiss Bence, Mátrai, Halász (Nánási, 52.) – Nyerges, Bakos, Almási, Nagy N. – Myszor, Lőrincz. Vezetőedző: Forgó Péter.

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Zsély, Jenei (Szukán, 46.), Rácz G. – Kotroczó, Kőszegi, Pál A., Móricz Á. – Ivitz, Kisbali. Vezetőedző: Oláh Béla.

Sárga lap: Myszor, ill. Rácz G., Kisbali, Pál A., Kőszegi

Gól: Myszor (15., 84.), Almási (93.), ill. Kisbali (44., 61.)

Jók: Zsignár, Almási, Myszor, Kiss Balázs, ill. Kisbali, Nyerges, Pál A.

Forgó Péter: Ez volt az a mérkőzés a szezonban, amikor a szokásoshoz képest, sokkal enerváltabban játszottunk, és koncentrációban, improvizációban sem tudtuk azt hozni, amit tudunk. Ellenben, a gyengébb csapatjátékot pótolták a srácok megfelelő akarattal és alázattal, aminek szerencsés vége lett, sikerült a 95. percben, egy remek szabadrúgással itthon tartani mindhárom pontot. Hozzáteszem, hogy ellenfelünk kettő-egyes vezetésénél, óriási bravúrral, meccslabdát fogott kapusunk! Gratulálok a fiúknak, hiszen amikor gyengébb napot fog ki egy csapat, nem egyszerű mérkőzést nyerni. Ezt ilyenkor csak nagyon fegyelmezetten lehet, illetve, ilyenkor kellenek az egyéni megvillanások. Nekünk ez most négy alkalommal is sikerült a meccsen! Három gól lett remek egyéni teljesítménynek köszönhetően, egyszer pedig óriási védés kellett.

Oláh Béla: – Az az igazság, nehéz erről a mérkőzésről mondanom valamit, mert a szezonban eddig lejátszott meccseinken most volt rá a legnagyobb esély, hogy nyerjünk. Egy olyan csapat, amely a tabella élén van és hazai pályán még pontot sem vesztett. Most tudtuk volna feltenni az i-re a pontot annak kapcsán, amit hetek óta produkál a csapat. Tudtunk vezetni, egy-nullás hátrány után fordítottunk, de sajnos kettő-egynél nálunk volt a meccslabda. Egy az egyben vihettük a kapussal szemben a labdát, amit nem tudtunk berúgni, pedig, ha az a gól megvan, szerintem megvan a mérkőzés. A szerencse úgy mellettünk, ahogy kellene. Úgy gondolom, ilyen fölállásban, több ifistával is mindenféleképpen megérdemeltünk volna egy ikszet, de sajnos ilyen a futball. Megyünk tovább, készülünk, aztán majd meglátjuk.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Szerdán is játszanak a megye egyben

A Szendehely az Érsekvadkerttel csap össze a balassagyarmati műfüves pályán. A múlt hétvégén lepergő tizenegyedik kört követően szerdán is sor kerül egy mérkőzésre a megye egyben, a nyolcadik fordulóból elhalasztott meccsen a Szendehely az Érsekvadkerttel nézhet farkasszemet. A találkozót a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpont műfüves pályáján bonyolítják le, természetesen villanyfény […]
error: Content is protected !!