A szünet után kiengedve nyert újra a Tar

Gabi

Hiába tettek meg mindent az egyenlítésért az első félidőben háromgólos hátrányba kerülő zagyvarónaiak.

A mögöttünk hagyott hétvégén a salgótarjáni Forgáchi Sporttelepen mérte össze tudását a Zagyvaróna és a Tar. Nem volt kiemelkedő esélyese a mérkőzésnek, kiegyenlített  csatározásnak néztünk elébe.

Az első félidőben aztán alaposan leforrázták ellenfelüket a már a nyitónegyedórában előnybe kerülő vendégek, a játékrész hajrájában szerzett két újabb góllal pedig hatalmas lépést tettek a győzelem irányába.

A korábban látottak alapján nem igazán volt benne a levegőben, a második etapban viszont teljesen más arcukat húzták elő a cilinderből a házigazdák, akik kis híján egyenlítettek. Az összecsapás kétharmadánál szépítettek a zagyvarónaiak, majd felzárkóztak egygólos hátrányba. A lefújáskor három-kettes sikert elkönyvelő vendégek némi szerencsének köszönhetik, hogy megőrizték vékonyka előnyüket, egy hajszál választotta el az egalizálástól a pályaválasztó alakulatot.

Megyei II. osztály, 5. forduló:

Zagyvarónai SE-Tari SZE 2-3 (0-3)

Salgótarján, Forgáchi Sporttelep. Vezette: Kiss D. (Homoki G., Bozó P.)

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Végi, Handó, Miskolczi, Eczet – Oláh K., Oláh G., Vanó, Berki T. – Bonivárt, Balázs Á. Vezetőedző: Kaspár Zsolt.

Tari SZE: Bangó K. – Holtner R., Holtner K., Gere, Nagy Z. (Rácz D., 46.) – Göröcs, Bacsa (Antal G., 46.)(Nagy I., 61.), Gubicskó (Ravasz, 46.), Petre – Figura, Berecz. Játékos-edzők: Nagy István, Ludányi Zoltán.

Sárga lap: Oláh K., Balázs Á., ill. Bangó K.

Gól: Balázs Á. (62.), Eczet (74.), ill. Berecz (14.), Petre (33.), Figura (38.)

Jók: Vanó, Oláh K., ill. Gere, Nagy Z., Figura

Kaspár Zsolt: – Átaludtuk, könnyelműen, akaratgyengén vettük az első félidőt. Kaptunk három gólt. A második félidő nagyon pozitív volt. Teljesen beszorítottuk az ellenfelet a saját térfelére. Kapufákat rúgtunk, a 85. percben volt egy ziccerünk a kapussal szemben, ami kimaradt. Úgy gondolom, a második játékrész nagyon értékelhető volt, az első viszont gyalázat. El kell gondolkozni sajnos azon, hogy hétről-hétre tízen vagy tizenegyen vagyunk, érdemes-e így folytatni vagy nem. Ha mégis pozitívan állnának hozzá, és a második félidő alapján, akkor van értelme a folytatásnak. Gratulálok a Tarnak!

Nagy István: – Úgy gondolom, hogy mindkét csapat jó felfogásban kezdte a mérkőzést, itt is-ott is akadtak kisebb-nagyobb lehetőségek. Aztán negyedóra elteltével megszereztük a vezetés,t majd még kettőt tudtunk rúgni a szünetig. Úgy véltem, ez megnyugtatta a csapatot. A második félidőt jobban kezdte a hazai csapat, ez helyzetekben is megmutatkozott. Aztán a 62. percben egy távoli lövésnél sajnos “Öcsikének” nem hajlott a dereka, a labda pedig bevánszorgott a kapuba a lába mellett. Ez még jobban visszafogta a csapatot, de küzdöttünk-hajtottunk. Szerencsénk is volt, sok helyzetük akadt a hazaiaknak, amiket sorra elhibáztak. Úgy gondolom, a látottak alapján, két egyforma képességű csapat küzdött egymással, de most mi jöttük ki jobban belőle a mérkőzés végén. Köszönöm azoknak a játékosoknak, akik eljöttek. Nagyot küzdöttek, mint csapat, mint egymásért. Szerintem mindenki kellemesen elfáradt. Meg szeretném jegyezni, sok meccset játszottam már a Zagyvaróna ellen, de mindig megmaradtak igazi sportembereknek. Le a kalappal előttük, sok sikert kívánok nekik és “Kaspi” barátomnak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem állt ki a Kálló ellen a Cered

A sorsolás szerint vendégségbe hivatalos csapatnál úgy döntöttek, nem utaznak el Szirákra. A sorsolás szerint a múlt hétvégén Kálló SE-Cered VSE mérkőzést rendeztek volna a keleti megye hármas bajnokság hatodik fordulójában. Igen ám, a vendégek úgy döntöttek, nem utaznak el ellenfelük ideiglenes otthonába, Szirákra. Az elhatározás következtében a pályaválasztó társaság […]
error: Content is protected !!