Visszalépett a megye háromba a Nagyoroszi

Gabi

1994 után indulhat ismét a legalacsonyabb nógrádi osztályban a szebb időket is megélő csapat.

Sajnos továbbra sincs megállás, folytatódik a visszalépéseket vagy megszűnéseket érintő negatív tendencia. Ezúttal arról kell beszámolnunk, hogy a közelmúltban hivatalossá vált, a következő idényben csupán a megye háromban találkozhatunk a Nagyoroszi HBB SE-vel. Bár az említett egyesület eredetileg egy vonallal följebb nevezett, mostanra kiderült, csak a legalacsonyabb osztály jöhet szóba.

Az nyugodt szívvel megállapítható, hogy szebb időket is láttak már a kilencvenes évek közepén a megye kettőben kétszer is bajnoki címig jutó, a mögöttünk hagyott csonka kiírásban ötödik helyen záró csapat háza táján, utoljára huszonhat esztendővel ezelőtt, még az 1994/1995-ös szezonban indultak a magyar labdarúgás hatodik ligájában, a történetük során a megye egyben is több idényt lehúzó ‘orosziak.

Next Post

Elkészültek a megye hármas csoportbeosztások

Nyugaton tizenhét, míg keleten tizenhat csapat vághat neki a 2020/2021-es évadnak. Egy ideje már övezte bizonyos várakozás a megye hármas csoportok következő évadbeli beosztásait. Pénteken délután hivatalosan is kiderült, kik fognak majd egymással megküzdeni a két régióban. Mint az alábbi listákban szemrevételezhető, a dolgok jelenlegi állása szerint nyugaton tizenhét, míg […]
error: Content is protected !!