Ismét Pest megyében szenvedett vereséget a Bercel

Gabi

Ezúttal a Püspökhatvan bánt el Cseresznyik Sándor tartalékos csapatával.

Ahogy egy héttel korábban, múlt vasárnap is Pest megyében vívott gyakorló mérkőzést a Bercel, az említett régió harmadik vonalában szereplő Püspökhatvannál lépett pályára Cseresznyik Sándor brigádja. Ahogy legutóbb, ez a fellépés sem túl jól a vendégeknek, sima, nyolc-egyes győzelmet jegyezhettek fel a lefújáskor a házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Püspökhatvan SE-Bercel KSK 8-1 (4-1)

Bercel KSK: Mészáros – Havjár, Jakus, Kis M., Vandornyik – Jekkel, Török, Terman, Hrkaj, – Danyi, Zagyi. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Gól: Zagyi

Cseresznyik Sándor: – Az első félidőben csinálgatták a dolgukat a srácok, de a másodikra nagyon kipukkadtak. A szünet után látottak nem igazán tetszettek. Hét hiányzónk volt, ez így sovány!

Next Post

Legyőzte a Rimóc U19 a Csitárt

Gólokban bővelkedő találkozó végén örülhettek a fiatalok. Az előző hétvégén a megye hármas bajnokságot szabadnappal kezdő Csitár sem tétlenkedett, a Rimóc U19-es korosztályához látogatott a következő szezonban az említett osztály nyugati-csoportjában versenyző csapat. Gólokban igen gazdag, változatos küzdelemben voltak érdekeltek a felek, aminek a végén a hazai fiatalok örülhettek. Felkészülési […]
error: Content is protected !!