Újabb sikert aratott a Bánk

Gabi

Zsinórban ötödször örülhettek a fonalat elkapó vendégek.

Az előző hétvégén Mátraverebélyre volt hivatalos a Bánk a megye kettőben. Nem volt igazi esélyese a tizenegyedik körben esedékes meccsnek, sőt kifejezetten változatos csörtét várhattunk.

A korai tapogatózás után a vendégek kerültek előnybe, de nem sokáig örülhettek, mert a házigazdák villámigazolása hamarosan egyenlített. Ezt követően kiegyenlített viaskodást láthattak a nézők a szünetig, újabb gól nélkül.

Egy darabig a második etapban sem történt érdemi változás az ütközet képében, mígnem elérkeztünk az utolsó húsz perchez. Előbb a duplázó Barkaszi juttatta ismét vezetéshez övéit, majd hamarosan Gréczi is betalált. Amolyan slusszpoén gyanánt a csereként beszálló Laczkó Gergő alakította ki az együttese sikerét jelentő négy-egyes végeredményt. Tarja jó formáját Kovács Imre legénysége, zsinórban ötödször nyertek a fonalat elkapó látogatók.

Megyei II. osztály, 11. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Bánk SE 1-4 (1-1)

Vezette: Nánási J. (Soós-Valenta B.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre B. – Petre D., Kovács Zs., Verebélyi L., Aradi (Benus, 52.) – Dorozsin, Csépány (Csohány, 46.), Pál-Balázs (Kovács T., 73.) – Kovács J., Balázs Á., Varga Á. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Bánk SE: Molnár – Ladányi, Barkaszi, Csizmár (Rapavi, 18.), Laczkó D. (Gráf, 84.) – Boros, Gréczi, Szabó B., Pataki (Laczkó G., 50.) – Szandai (Horváth G., 84.), Tóth A. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Sárga lap: Petre D., Kovács J., Kovács Zs., ill. Molnár

Gól: Balázs Á. (22.), ill. Barkaszi (16., 74.), Gréczi (79.), Laczkó G. (92.)

Jók: Balázs Á., Aradi, ill. Barkaszi (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Pál-Balázs Tamás: Egy sajnálatos gyászszünettel kellett kezdeni a mérkőzést, az egyesület nevében is őszinte részvétünk a Szabó-testvéreknek. A meccsen hetven percig tudtunk méltó ellenfelei lenni a vendégeknek. Addig benne volt a mérkőzésben, hogy akár győztesen hagyhatjuk el a pályát. Aztán az utolsó húsz percre teljesen szétestünk. Amíg az ellenfél a labdával foglalkozott, addig mi beneveztünk egy szájkarate bajnokságra. Ebben az időben mutatott magatartásunk messze nem a mi stílusunk, ez abszolút nem összeegyeztethető a terveinkkel. Úgyhogy ezúton is elnézést kérek a vendégektől egyes játékosaim viselkedése miatt. Ezen játékosoknak üzenném, hogy nagyon gyorsan kapják össze magukat, mert nálunk ezt nem lehet így folytatni. A vendégeknek gratulálok és további sok sikert kívánok. Mi így minden teher nélkül tudunk majd focizni tovább, mert már a dobogó harmadik fokát is elfelejthetjük. Az egyetlen pozitívum Balázs Ádi gólja és jó játéka. Remélem, ez a továbbiakban is így marad.

Kovács Imre: – Hat hiányzóval és ugyanannyi sérülttel érkeztünk a mérkőzésre, de akik eljöttek, mindannyian taktikusan, fegyelmezetten és szívvel-lélekkel tették a dolgukat. Bár ötletességben elmaradtunk az előző heti teljesítményünktől, de a győzelmünket ma is jogosnak, értékesnek és megérdemeltnek tartom. Csapatomnak gratulálok, a sportszerű hazaiaknak pedig eredményes folytatást kívánok!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Jó pár fotó a Héhalom-Szendehely csörtéről

Illés Győző ismét szépszámú képpel jelentkezett. Az előző hétvégén öt-egyes arányban intézte el a Szendehelyt a Héhalom. A megye egyes bajnokság tizenegyedik körében lepergő meccsről jó pár képet készített Illés Győző. Az alábbiakban tekinthető meg a fotógaléria.
error: Content is protected !!