Oláh Béla és Kisbali Gábor vette át a Mihálygerge irányítását

Gabi

A rutinosabb szakember kezében lesz a stafétabot a megye kettes csapat élén, de a még a pályán aktív társa is több dologban segíti majd munkáját.

Mint tudvalevő, a koronavírus járvány miatt félbeszakadt az előző megyei fociévad. A váratlan történés következtében időben kissé el lett csúsztatva egy hivatalos edzőváltás: a megye kettőben szereplő Mihálygerge SE-t a mögöttünk hagyott időszakban amolyan mindenesként segítő Nyerges Péter helyét Oláh Béla és Kisbali Gábor vette át az egyesület felnőttcsapatának kispadján.

Vélhetően az említett duó egyik tagját sem kell különösebben bemutatnunk a nógrádi foci követőinek, mindketten letették már a névjegyüket a pályákon. Megemlítendő, a rutinosabb szakembernek mondható Oláh Béla kezében lesz a stafétabot, szintén fontos azonban kiemelni, a még játékosként is aktív Kisbali Gábor több teendőben is segíti majd társa munkáját. Annyi kulisszatitkot még talán elárulhatunk, a közeljövőben mindkét említett sportemberrel megjelentünk majd egy-egy interjút a futballban eltöltött évtizedeik kapcsán.

Next Post

,,Nincs olyan szezon, amit kitörölnék az emlékezetemből"

A Héhalom SE életében húsz éve jelen lévő Bakos József példaértékű módon tekinti szívügyének a focit a település polgármestereként. Egy település életében finoman szólva sem elhanyagolható, az adott polgármesternek milyen a viszonya a labdarúgással. Ez a kijelentés még inkább igaz az amatőr klubokra, egy fociimádó polgármesterrel minden egyesület számára könnyebb […]
error: Content is protected !!