Több alacsonyabb osztályú csapat is edzőmeccset játszott

Gabi

Megye kettes skalpot szerzett a Bernece, sokgólos döntetlen született Legénden, Pest megyében ikszelt a Hont.

A múlt hétvégén több alacsonyabb osztályú csapat is úgy döntött, edzőmérkőzéssel üti el az időt. A nógrádi futballhoz ismét csatlakozó Bernecebaráti-Kemence idegenben kerekedett felül a megye kettes Nagyoroszin, sokgólos döntetlent játszott a Legénd és a Kétbodony, a Hont pedig a Pest megyei negyedik ligás Sződnél remizett. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Nagyoroszi HBB SE-Bernecebaráti-Kemence SE 0-3 (0-1)

Nagyoroszi HB SE: Szekeres – Medve, Gál N., Lázár P. – Kürtössy, Németh I L., Pádár, Huzián, Németh II L. – Szandai, Ország. Csereként léptek pályára: Oláh R., Orsós, Petényi, Cseri. Edző: Németh Krisztián.

Bernecebaráti-Kemence SE: Marót – Fabi, Bugány, Forgács, Molnár – Repiczki, Kiss I., Együd, Imre F. – Busai, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Gulis, Szabadkai, Takács, Sasvári. Edző: Ordasi István.

Gól: Busai (2), Kutnyik

Németh Krisztián: – Nagyon látszott a csapaton a két hónap kihagyás, senki nem találta a helyét. Kondiban úgy-ahogy rendben voltunk, de játékban nem, érezhető volt, rég nem találkoztunk labdával. Ezzel szemben, az ellenfelünknél meglátszott, hogy heti rendszerességgel edzenek, ráadásul ez már a második felkészülési meccsük volt, jobban mozogtak. Mindenesetre, nagyon örülök neki, hogy “Ucsi” barátom is megpróbálja elkezdeni az edzői pályát. Sok sikert kívánok neki és kitartást! Nagyon szépen köszönöm nekik, hogy eljöttek és újra tudtunk mérkőzést játszani.

Ordasi István: – Helyenként jól játszva, megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű hazaiak ellen.

Legéndi SE-Kétbodony SE 4-4 (1-3, 3-3)

Legéndi SE: Kalla – Durucz, Virág, Nyúl, Koczkár – Takács S., Turi, Franyó, Hámori – Tóth J., Molnár Z. Csereként léptek pályára: Füle, ifj. Kovács R., Takács J., Takács B., Márkus. Edző: Bujnyik János.

Kétbodony SE: Miklián – Németh, Szorcsik, Majoros, Filiczki – Kertész, Bartyik, Farkas, Kovács R. – Melo, Bencsik. Csereként léptek pályára: Tóth J., Farkas L., Hanzel, Rohácsi, Ipary. Edző: Baráth Péter.

Gól: Turi, Molnár Z., Takács B., ifj. Kovács R., ill. Kovács R. (2), Melo, Bencsik

Bujnyik János: – Nagyon komoly felállással jött el a Kétbodony. Szerintem nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk, semmi olyan nem történt, ami nem a két csapat barátságát tükrözte volna. a Végén közösön beültünk a vendéglátó egységbe beszélgetni. Gratulálok mindkét csapatnak, jó meccs volt. Nálunk volt két olyan srác, aki Becskén focizik, de ettől függetlenül az alapkeretünk is megvolt, ők pedig eljöttünk velünk mozogni egyet.

Baráth Péter: – Szerintem nagyon színvonalas mérkőzés volt mindkét csapat részéről. Nekem különösen azért tetszett, mert sportszerűen telt el a meccs. Sok gólhelyzet is volt, akármelyik együttes nyerhetett volna. Igazságos az eredmény.

BLSE-Szondy SE Hont 3-3 (2-3)

Szondy SE Hont:  Bander – Horváth K. (Sarnyai), Majer, Kupecz K., Garazsi D., Kovács P. – Oláh Á., Pál L., Kupecz N. (Pintér), Buzás – Vig (Vasas). Edző: Garazsi József.

Gól: Vig, Oláh Á., öngól

Garazsi József: – Ahhoz képest, hogy hosszú idő után játszottunk, nem volt rossz. Az ellenfél vezetett kettő-nullra, mondtam is a fiúknak, most azt gyakoroljuk, hátrányból, hogy kell megfordítani a meccset. Még a szünetig fordítottunk. Sajnos nem volt ott a kapusunk, mezőnyjátékos védett. Vezettünk, de a végén benézett egy labdát, föltette a kezét, hogy mellémegy, hát, nem ment… Nagy malacgól volt! Még így is nyerhettünk volna, de a lefújás előtt kihagytunk egy ajtó-ablak ziccert, belerúgta a kapusba a labdát. Egyébként igazságos eredmény született.

Next Post

,,Sokkal több is lehetett volna bennem"

A korábban a Palotás és a BSE színeiben is szép éveket lehúzó egykori remek középpályás, Jele Csaba manapság már csak érintőlegesen követi a labdarúgást. Akár a múltban, akár a jelenben is vannak olyan játékosok, akik valós tudásuk alapján, elért eredményeiknél jóval többre is vihették volna vagy vihetnék. A nógrádi labdarúgás […]
error: Content is protected !!