Több alacsonyabb osztályú csapat lépett pályára edzőmeccsen

Gabi

Szép győzelmet aratott a Nőtincs, hengerelt a Bercel, megye kettes csapattal bánt el a Kazár.

Az elmúlt hétvégén több alacsonyabb osztályú csapat is különféle edzőmérkőzéseken szerepelt. A hozzánk eljutott gyakorló meccsekről be is számolunk: a Nőtincs két vállra fektette a Vác U19-es alakulatát, a Bercel kiütötte a Pest megyei negyedik vonalban lévő Pencet, a Tereske ikszelt a Nagyoroszival, a Kazár pedig bevette Tart. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Nőtincs SE-Vác VLSE U19 2-1 (2-0)

Veresegyház, műfüves pálya.

Nőtincs SE: Árva – Dancsó G., Matyóka, Nagy B., Gyuricza G. – Dancsó V., Makkai, Kovács K., Nógrádi – Tamis, Szunter. Csereként léptek pályára: Szegvári, Krausz, Kiss D. Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Szunter, Nagy B.

Nyikos József: – Ez is ugyanolyan nagy iramú mérkőzés volt, mint a múltkori, nagy sebességben játszott az ellenfél. Ez viszont úgy szokott működni, ha az ember tudja, mire számíthat, képes is fölkészíteni magát pszichésen. Ennek megfelelően készültünk mi is. Talán ez az ellenfél még erősebb is volt, mint a BSE, ezúttal viszont megvoltunk, nem úgy álltunk fel, mint egy héttel korábban, egy kiscsapatnál pedig egy nagyon fontos, mert nem vagyunk sokan, ha pedig a szünetben elmegy éjszakás műszakban dolgozni a fél társaság, az nem annyira jók. Lehetett látni a csapat erejét, fejben és a lábakban is! Ami még dicséretes, hogy a gólok mellett volt több olyan helyzetünk is, amit kihagytunk, most azonban nekem az volt a fontos, mennyire fáradnak el a fejek, de lehetett látni, rendesen edzenek a fiúk.

Bercel KSK-Penci SE 12-0 (7-0)

Nézsa.

Bercel KSK: Mészáros – Vandornyik, Kiss T., Kiss M., Chugyik – Hrkaj, Török, Varga G., Kőrös – Zagyi, Jele. Csereként léptek pályára: Marót, Balló, Hugyecz. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Gól: Jele (6), Török (2), Jekkel Kőrös, Varga G., Hrkaj

Cseresznyik Sándor: – Egy jó edzésnek megfelelt a mérkőzés. Korábban tervezett ellenfelünk lemondta a meccset, így örültünk, hogy egyáltalán találtunk ellenfelet. Mozogtak egyet a fiúk, az eredmény másodlagos volt.

Nagyoroszi HBB SE-Tereske KSE 2-2 (0-0)

Nagyoroszi HBB SE: Szekeres – Medve (Petényi), Balatoni, Szorcsik, Dombai – Kürtössy (Oláh T.), Huzián, Németh L., Orsós – Gál B., Muladi. Vezetőedző: Németh Krisztián.

Tereske KSE: Candidó – Dohány, Kosik E., Medvik (Kosik Zs.), Jakubecz – Mészáros (Petrezsely), Váró, Babicz, Koczka – Dóbiás P., Adi. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Muladi, Németh L., ill. Adi, Dóbiás P.

Németh Krisztián: – Az első félidőben elég fáradtan, enerváltan játszottunk, de inkább ez most jöjjön ki, mint a bajnokságban, ezért jók ezek az edzőmérkőzések. A második játékrészben volt egy jó húsz percünk, ekkor meg is szereztük az előnyünket, de két figyelmetlenségből, szervezetlenségünk miatt megcsúsztunk, így kiegyenlített az ellenfél. Van még két gyakorló meccsünk, ahol gyakorolhatunk és helyre tehetjük a dolgokat. Köszönöm a Tereskének a lehetőséget, hogy sikerült velük játszani oda-vissza. További sok sikert nekik.

Babicz András: – Több kulcsjátékost nélkülözve, szervezett játékot bemutatva, megküzdve a nagyon rossz talajjal, egy nagyon hasznos edzőmérkőzést sikerült lejátszani! Sok sikert az ‘orosziaknak a bajnokságban!

Tari SZE-Kazár KSE 1-4 (0-3)

Tari SZE: Nagy Gábor – Holtner R., Kovács B., Nagy Z., Bolyós – Nagy Gergő, Rácz T., Antal G., Gubicskó – Huszkó, Figura. Csereként léptek pályára: Ludányi, Ravasz, Fügedi, Bangó K., Márton V. Vezetőedző: Tóth József.

Kazár KSE: Baár (Ihracska) – Nagy M., Szakos, Simon, Sándor K. (Vadas) – Körmöczi D. (Haga), Körmöczi M., Kovács V., Varga, Bakonyi (Radics), Lesziák (Aranyos). Vezetőedző: Koncsik László.

Gól: Huszkó, ill. Lesziák (2), Bakonyi, Aranyos

Next Post

Megvan a megye egy hétvégi játékvezető küldése

Már ismert, kik ténykednek majd a tizenhatodik fordulóban. A következő hétvégén kezdetét veszi a nógrádi futballtavasz, első ízben a megye egyben indul ismét útjára a labda. Időközben elkészült a tizenhatodik fordulóban esedékes mérkőzések játékvezető küldése is. Nézzük meg, kik fognak ténykedni a különféle találkozókon! START-HIBO Megyei I. osztály, 16. forduló: […]
error: Content is protected !!