Tart a Bátonyterenye jó szériája

Gabi

A hajrában tette simává harmadik fordulóbeli fellépését Forgó Péter csapata.

A múlt hétvégén hibátlan mérleget maga mögött tudva fogadhatta a Bátonyterenye a Tar a megye kettőben. A bajnokság harmadik körében megrendezett meccs előtt is esélyesnek számítottak a házigazdák, végül pedig nem is borult a papírforma.

A mérkőzés jelentős részét irányító vendéglátók semmit sem bíztak a véletlenre, Nyerges és Myszor jóvoltából már az első félidő derekáig kétgólos fórra tettek szert. Ugyan nem sokkal a szünet előtt derült égből villámcsapásként szépítettek a látogatók, érezhető volt, a második etapban nem okozhat gondot a másik oldalnak a pontok megszerzése.

Így is történt. Ugyan egy darabig adósak maradtak a gólokkal a hazaiak, az utolsó húsz percben még háromszor mattolták riválisuk hátsó alakzatát, Nyerges és Myszor is duplázott, illetve még Lőrincz is betalált. Öt-egyes sikerrel keserítette tehát a tariakat a BTC, ilyen arányban is megérdemelten győzött az eredményes sorozatát folytató Forgó-alakulat.

Megyei II. osztály, 3. forduló:

Bátonyterenyei TC-Tari SZE 5-1 (2-1)

Vezette: Szakal T. (Pál A.)

Bátonyterenyei TC: Toldi – Mátrai (Halász, 69.), Kiss Bence, Almási, Kiss Balázs – Nyerges M., Gyura, Bakos (Kelemen, 62.), Orosz (Nagy N., 59.), Myszor- Lőrincz. Vezetőedző: Forgó Péter.

Tari SZE: Nagy I. – Holtner R., Ludányi, Gere, Sándor D. (Göröcs, 66.) – Petre, Ravasz (Bangó, 46.), Gubicskó, Ürmösi (Antal G., 75.) – Figura, Berecz. Játékos-edzők: Ludányi Zoltán, Nagy István.

Piros lap: Nagy G. (44., Tari SZE, a kispadról)

Gól: Nyerges (14., 82.), Myszor (22., 70.), Lőrincz (76.), ill. Gere (40.)

Jók: Myszor, Kiss Bence, Almási, Nyerges, Mátrai, ill. Gere

Forgó Péter: – A mérkőzést megérdemelten nyertük meg a nagyon szimpatikus vendégcsapat ellen, akiknek ezúton is további sok sikert kívánok! Szinte végig irányítottuk a kilencven percet, csak egy nagyon rövid periódus volt, amikor egy-két alkalommal a kapunkig jutott az ellenfél.

Ludányi Zoltán: – A mérkőzés előtt is tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, az előző szezonban még a megye egyben szereplő bátonyi csapat ellen. A hazaiak már a meccs elejétől fogva támadólag léptek fel, folyamatosan nyomás alatt tartották a kapunkat. Egészen a hetvenedik percig jól tartottuk magunkat, de sajnos elfáradtunk a mérkőzés végére. Sok sikert a bátonyi csapatnak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem utazott el Mátramindszentre a Héhalom II

Az ellenfél ki nem állása miatt játék nélkül jutott hozzá a három ponthoz a házigazda csapat. Az előző hétvégén papíron a Héhalom második számú együttesét fogadta volna a Mátramindszent a keleti megye hármas bajnokság negyedik körében. A mezőny aktuális hétvégéjének legérdekesebb mérkőzésére volt kilátás, a forduló meccsre várt volna a […]
error: Content is protected !!