Talán kikristályosodott a megye kettes mezőny

Gabi

Bár voltak kérdőjelek, mostanra eldőlni látszik, hány csapattal indulhat majd el a bajnokság.

Ugyan pár héttel ezelőtt beszámoltunk róla, hogy tíz társulattal startolhat el a 2020/2021-es szezon a megyei másodosztályban, egy-két klub fölött folyamatosan ott lebegett Damoklész kardja. Itt-ott tényleg a levegőben lógott, hogy be kell dobni a törölközőt. Mostanra talán végérvényesen eldőlt, hogy valóban hány résztvevő veselkedik majd neki a következő évadnak. Perpillanat úgy tűnik, nem fog változni a korábban már említett kontingens. Kisebb érdekesség, hogy ugyan a Zagyvarónai SE eredetileg U19-es korosztályú alakulatot tervezett indítani, mostanra meggondolta magát a szóban forgó egyesület és inkább U16-es gárdát fog szerepeltetni.

Kár tagadni, komoly problémákról lehetett hallani a Tari SZE kapcsán, az idő előrehaladtával viszont tisztult a kép a végsőkig kitartó társaság háza táján. Úgy tudjuk, megoldásra került az ifjúsági csapat témaköre, ahogy a felnőtteknél is rendeződtek az ilyen-olyan kérdések. A csapat irányítását Nagy István vette át játékos-edzőként. Némely helyeken még megszenvedtek az ifi kiállításával, jelenleg azonban valamennyi érintett kapcsán az a hír járja, hogy nem lép már vissza. Reméljük, a későbbiekben valóban nem módosul a tízes létszám, így is eléggé ingerszegény bajnokságra lehet számítani.

 

Next Post

Megvan a megye hétvégi játékvezető küldése

Eldőlt, hogy kik ténykednek majd a Magyar Kupában és a legalacsonyabb osztály nyitányán. A következő hétvégén ismét több helyen fog majd pattogni a labda a megyei futballpályákon. Azon túl, hogy megrendezik a második fordulót a Magyar Kupa regionális selejtezőjében, a legalacsonyabb osztály két csoportjában is beindulnak majd a következő szezon […]
error: Content is protected !!