Kétgólos hátrányból felállva szerzett pontot a Szügy

Gabi

Hiába vezetett a Bánk, eltékozolták előnyüket a hazaiak.

Múlt hétvégén Bánk-Szügy rangadót rendeztek a megye kettes mezőny tizenkettedik fordulójában. Kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, sejteni lehetett, hogy bármilyen eredménnyel előrukkolhat a csörte.

Az első félidő nem igazán rejtett magában izgalmakat, próbálkoztak a felek, több-kevesebb sikerrel. Végül egyik oldal sem tudott betalálni a szünetig, így egállal fordultak a gárdák.

A második etapban felgyorsultak az események, hatvan perc elteltével már kettővel vezettek a házigazdák. Itt azonban még nem dőlt el semmi, hamarosan tizenegyesből szépítettek a látogatók, majd Rónási révén ki is egyenlítettek. A hátralévő időben hiába gyűrték egymást a résztvevők, már egyik brigád sem talált fogást a másikon, így kettő-kettes döntetlennel pergett le az ütközet.

Megyei II. osztály, 12. forduló:

Bánk SE-Szügy SE 2-2 (0-0)

Vezette: Boda V. (Szűcs M., Bíró-Varga A.)

Bánk SE: Pataki – Boros, Laczkó D., Csizmár (Szandai, 46.), Ladányi – Tóth A., Gréczi, Szabó B., Gráf – Szegvári, Pásztor. Szakmai igazgató: Kovács Imre.

Szügy SE: Tresó – Szilveszter B., Szilágyi G., Gaál, Czibulya – Kavas, Szenográdi, Hodászi, Hugyecz – Kakuja, Rónási. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Szabó B.

Gól: Gaál (54., öngól), Szandai (60.), ill. Kakuja (64.), Rónási (66.)

Jók: Pataki, Laczkó D., Csizmár, Gráf, Szandai, ill. Tresó, Hodászi, Szilveszter B., Szilágyi G., Hugyecz, Rónási, Kavas, Kakuja

Kovács Imre: – Az első félidő meddő mezőnyjátékát követően a másodikban hat perc alatt kétgólos előnyt szereztünk, amit újabb hat perc elteltével sikeresen el is herdáltunk. Hatpontos derbiből mindkét csapatnak jutott egy-egy árva pontocska, de ettől sem örömködésre, sem bánkódásra nem volt oka egyik oldalnak sem, amolyan “igazságosnak mondható” remit könyvelhettünk el. A mérkőzés előtt aláírtam volna ezt az eredményt, de hazai környezetben egy kétgólos előnyt legalább is nem illik leadni, még akkor sem, ha a keretünk hat védőjátékosából ma csupán egy állt rendelkezésemre. További sikereket kívánok a szügyieknek és önmagunknak egyaránt!

Koplányi Örs: – Most már nagyon unom, hogy nem tudunk összejönni hétvégenként, és ezért veszítünk pontokat! Vagy egy felé toljuk a szekeret, vagy ha nem, akkor hagyjuk az egészet! Mély talajú pályán, az első félidő elején volt három komoly gólhelyzetünk, de nem tudtunk élni vele. Utána többnyire a mezőnyben folyt a harc, itt is-ott is akadtak helyzetek. A második félidő elején ugyanúgy mezőnyben zajlott a küzdelem, míg meg nem rúgtunk az első gólunkat, csak az volt a baj, hogy a mi kapunkba. Aztán egy szögletnél nem figyeltünk, és így a hazaiak növelték előnyüket. A csapat viszont már nem először bizonyít, hátrányból felállva volt lehetőség megfordítani a mérkőzést, de ez most nem sikerült. A meccs összképe alapján szerintem igazságos döntetlen született. További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Lesz folytatás vagy nem?

Egyelőre hatalmas a káosz a magyar labdarúgásban. Hétfőn este a magyar sajtó szinte teljes egészén végigsöpört a hír, miszerint felfüggesztésre kerülnek az amatőr labdarúgó küzdelmek Magyarországon. Erre azt követően került sor, hogy előbb Orbán Viktor, miniszterelnök tett fajsúlyos bejelentést a téma kapcsán, majd nem sokkal később az MLSZ elnöke, Csányi […]
error: Content is protected !!