Nem született döntés a megye kettes rangadón

Gabi

Döntetlent hozott a Szügy és a Bátonyterenye csatája.

A mögöttünk hagyott hétvégén az őszi egyik legkiemelkedőbb mérkőzését rendezték meg a megye kettőben, a nyolcadik fordulóban a veretlen Szügyhöz volt hivatalos még hibátlan Bátonyterenye.

Valamivel a vendégek tűntek aktívabbnak a csörte elején, majd a jó formában lévő Myszor révén meg is szerezték a vezetést az első félidő derekán. Ezt követően az előnyben brigád is kedvezőbb pozícióba kerülhetett volna, vagy akár a házigazdáknak is akadt lehetősége az egyenlítésre, a hálók viszont már nem rezdültek meg a pihenőig.

A második etapban nem tudták lezárni a párbajt a látogatók, majd Hugyecz egalizált a játékrész felénél. Ezt követően inkább a bátonyiaknak voltak lehetőségeik, de az eredmény már nem változott, egy-egy lett a rangadó vége.

Megyei II. osztály, 8. forduló:

Szügy SE-Bátonyterenyei TC 1-1 (0-1)

Vezette: Csillik L. (Szolik M.)

Szügy SE: Tresó – Hodászi, Czibulya (Koplányi, 13.), Gaál, Földvári – Hugyecz, Katulin (Szenográdi, 46.), Ágner, Jónás M. – Kakuja, Rónási. Játékos-edző: Koplányi Örs..

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Mátrai, Kiss Balázs, Kiss Bence, Halász (Toldi, 60.) – Nyerges (Lengyel, 74.), Almási, Gyura, Nagy N. (Nánási, 80.) – Myszor, Lőrincz. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Lőrincz, Kiss Balázs

Gól: Hugyecz (63.), ill. Myszor (20.)

Jók: Hugyecz, Szenográdi, Gaál, Rónási, ill. Kiss Bence, Mátrai, Almási, Kiss Balázs, Halász

Koplányi Örs: – Nem jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, sok hiányzó miatt teljesen felforgatott csapattal, más felállással, új taktikával játszottunk. Az első félidőben nem is tudtunk jól focizni, nagyon nem feküdt az, hogy irányító nélkül kellet játszani. Próbáltuk gyorsan átjátszani a középpályát, de ezt rendre el rontottuk. A második félidőben rendszert váltottunk, a cserék is jól szálltak be, erőben is jól bírtuk, így megérdemelte egyenlítettünk. Azért bosszant, hogy azért veszítünk el pontokat, mert ilyen-olyan indokok miatt nem jövünk el mérkőzésekre! További sok sikert a Bátonyterenyének.

Forgó Péter: – Véleményem szerint egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. Volt olyan három lehetőségünk, amiből azt gondolom, talán, ha higgadtabbak vagyunk, akkor meg is nyerhettük volna a meccset. Egyébként maximálisan elégedett vagyok az egy ponttal. Jól felkészített csapat otthonában sikerült egy ikszet elérnünk, ami önmagában nem rossz eredmény. Talán a játék képe alapján egy pici csalódott vagyok, kert háromszor közel álltunk a gólszerzéshez, de nem sikerült. Amúgy megyünk tovább és boldogok vagyunk az egy ponttal.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Otthonában törte meg a jeget a Bercel

A Tar bánta a Jele vezérletével nyolc gólig jutó hazaiak feltámadását. Az előző hétvégén a Tart fogadta a Bercel a megye kettőben. Ugyan a házigazdák még nyeretlenek voltak a nyolcadik kör előtt, joggal remélhették, ezúttal elbúcsúzhatnak rossz szériájuktól. Kellő elszántságuknak köszönhetően hamar nyomatékosították a hazaiak céljaikat, húsz perc elteltével már […]
error: Content is protected !!