Szerintünk így alakulhat az új szezon a megye kettőben

Gabi

Két csapat mindenképpen versenyben lehet a bajnoki címért, de ugyanennyi akár bele is köphet a levesükbe.

Az előttünk álló hétvégén elstartol a következő évad a megye kettőben. Sajnos nagyon kevés, pusztán tíz csapat vág neki a sorozatnak. Mostani anyagunkban megpróbálunk egy kisebbfajta latolgatásba bocsátkozni, vajon mi várható a közelgő idényben.

Úgy véljük, két gárda, az elmúlt időszakban az osztályt uraló Bánk és a szintén rendre masszív Szügy lehet majd egyértelműen harcban az aranyéremért. Bár Kovács Imre társulata hatalmas átalakuláson esett át, így nem lesz könnyű dolga a rutinos szakembernek, biztosra vehető, hogy lehetőségeihez mérten a legjobb legénységet rakja össze. A szügyiek nagy erőssége az állandóság, Koplányi Örs egy erős magra támaszkodhat, tuti, hogy nem sokszor kap majd ki a pontvadászatban a sokra hivatott alakulat, talány, hogy a rangadóknak beillő párharcokban mire mennek.

Gyorsan hozzátennénk, a Smelkó Károly vezette Karancsberény, vagy éppen a Forgó Péter által irányított Bátonyterenye is beleköphet az imént említett brigádok levesébe, sőt akár még méltó vetélytársnak is bizonyulhatnak. Ehhez az kell, hogy hosszabb távon tudjanak tartani egy jó formát a társaságok. Ebben az esetben pedig minél előkelőbb pozíciókért harcolhatnak majd a tabellán.

A Pál-Balázs Tamás trenírozta Mátraverebély és az Oláh Béla fémjelezte Mihálygerge ugyancsak rágós falatnak bizonyulhat majd bármelyik ellenfél számára, perpillanat viszont komoly talány, ez a két csapat vajon mit érhet el a szezonban. Akár egy eredményesebb szereplés is elképzelhető, könnyen előfordulhat azonban, hogy részük lehet fájó botlásokban.

További három együttes, a Cseresznyik Sándor edzette Bercel, az immáron Győri János dirigálta Szent Imre DSE, illetve a Kaspár Zsolt irányította Zagyvaróna leginkább azért munkálkodhat, hogy valamilyen úton-módon elcsíphessen egy-egy felsőházi helyezést. Ez a törekvés egyáltalán nem tűnik könnyed küldetésnek, perpillanat nem érezzük úgy, hogy egy ilyen történés bármelyik armada részéről is benne van a levegőben.

Felvezetőnk végére maradt a Tar, nem véletlenül. A jó darabig a megszűnés szélén ácsingózó alakulat finoman szólva sem néz egyszerűnek ígérkező megmérettetés elébe, inkább a részsikerekért hajthat Nagy Zoltán gárdája. Jókora kalapemeléssel illethetnénk a nehéz szituációban lévő társaságot, ha képes volna meglepetésekre a bajnokság során.

Next Post

,,A gyorsaságom a legnagyobb fegyverem"

A szezont a Mátraterenye színeiben remek formában kezdő Domán Richárd úgy érzi, minden meccsen kamatoztatni tudja erényét. Már két kupakört is megrendeztek ebben a szezonban. Az említett akadályokat egymást követően sikerrel vevő Mátraterenye SE győzelmeiből egyaránt fontos szerepet vállalt az említett találkozókon gólokkal jelentkező Domán Richárd. A húszéves szélső előbb […]
error: Content is protected !!