Rácáfolt az osztálykülönbségre a Szügy

Gabi

Alaposan meg lepte megye egyes riválisát az egy vonallal lejjebb lévő brigád.

Múlt szombaton Balassagyarmaton vívott hangoló mérkőzést a megye egyes Mohora és az egy vonallal lejjebb vitézkedő Szügy. Meglepetésre egy félidő alatt elintézte ellenfelét az osztálykülönbséggel nem foglalkozó és a szünetig háromszor eredményes gárda. A második etapban hiába iparkodtak az edzőjüket nélkülöző mohoraiak, csak szépíteni tudtak a kétszer még a pihenőt követően is betaláló, így öt-kettes sikert arató másik oldallal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Szügy SE-Mohora SE 5-2 (3-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Szügy SE: Tresó – Szilveszter B., Gaál, Hodászi, Földvári – Szemerédi, Saár, Ágner, Hugyecz – Kakuja, Jónás M. Csereként léptek pályára: Katulin, Szikora. Vezetőedző: Koplányi Örs.

 

Mohora SE: Földi – Benécs, Széles B., Baranyi T., Rados – Pistyúr, Sági, Bartal, Lavkó – Menyhárt, Hugyecz M. Csereként léptek pályára: Nagy M., Gál, Széles G., Rácz D., Szedlacsek. Megbízott edző: Gál Tibor.

Gól: Jónás M. (2), Hugyecz M. (2), Szilveszter B., ill. Szedlacsek, Bartal

Koplányi Örs: – Minden a terv szerint alakult. Mindent a megbeszéltek szerint csinálva, a taktikát végig betartva, nagyon jó játékkal múltuk felül megye egyes ellenfelünket. Helyén kezeljük ezt az eredményt! Nagyon jó volt a meccsterhelés, jól álltunk erőben, az új seprű pedig jól irányította a bandát. További sok sikert a Mohorának!

Gál Tibor: – A felkészülés szempontjából mindenféleképpen szükségünk volt erre a mérkőzésre és hasznunkra vált. A második félidőben már felvettük a ritmust és úgymond bajnoki formánkat mutattuk, amit majd állandósítani kell.

Next Post

Így intézte el az Érsekvadkertet a Karancslapujtő

Dróthálóval tarkított videós összefoglaló a három gólt elérő Romhányi-csapat sikeréről. Mint olvasóink számára vélhetően már ismert, múlt szombaton három-nullás sikert aratott az Érsekvadkerttel szemben a Karancslapujtő. Az előző hétvégén bepótolt megye egyes bajnoki első félidejének Romhányi révén kerültek előnybe a ‘lapujtőiek, majd a térfélcsere után Ajtai és Lavrik és követte […]
error: Content is protected !!