Szép győzelemmel startolt a Karancsberény

Gabi

Smelkó Károly csapata a második félidőben gyűrte le a Mihálygergét.

A múlt hétvégén vasárnapra maradt a keleti megye kettes nyitókör előzetesen legérdekesebb tűnő párbaja, az immáron Smelkó Károly által vezetett Karancsberény az Oláh Béla dirigálta Mihálygergével találkozott. Az első félidő eléggé pörgősre sikeredett, bár elhúztak két góllal a hazaiak, Kotroczó duplájával még a szünet előtt egalizált a másik oldal. A második etapnak tehát fej-fej mellett vághattak neki a felek. A folytatásban hamar megszerezték újra a vezetést a házigazdák, ezután viszont jó darabig méltó riválisként küzdöttek a látogatók. Aztán a játékrész derekán egy piros lap miatt megfogyatkoztak a ‘gergegiek, ellenfelük pedig a hajrában ki is használta a létszámfórt, az utolsóként eredményes Mezei adta meg a kegyelemdöfést. Végül öt-kettes sikert könyvelhettek el a nagy csatában győzedelmeskedő ‘berényiek.

Megyei II. osztály, 1. forduló:

SK Karancsberény-Mihálygerge SE 5-2 (2-2)

Vezette: Kiss D. (Szűcs M., Elischer M.)

SK Karancsberény: Henglár – Rácz B., Zsosa (Szőrös, 46.), Klimasz (Szőke Sz., 46.), Szlatincsán – Fodor Zs. (Kanyó, 83.)- Mezei (Földi, 84.), Fodor M., Szőke L., Ispán V. – Bolyós. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Mihálygerge SE: Racs – Nyerges, Jenei (Csikós 61.), Rácz G., Kosztrihán (Kovács B., 61.) – Móricz K., Zsély L., Pál A., Harai – Kotroczó, Móricz Á. Vezetőedző: Oláh Béla.

Sárga lap: Zsosa, Rácz B., Kanyó, ill. Pál A., Móricz Á.

Piros lap: Móricz K. (65., Mihálygerge SE)

Gól: Bolyós (9.), Mezei (23., 81.), Szőke L. (56.), Szőrös (75.), ill. Kotroczó (29., 36.)

Jók: Mezei (a mezőny legjobbja), egész csapat, ill. Kotroczó, Pál A., Nyerges

Smelkó Károly: – Küzdelmes meccs volt. Az elején elmentünk két góllal, aztán a ‘Gerge egalizált. Szünet után szerkezetet váltottunk, és ha nehezen is, de legyőztük az ellenfelet. Minden kezdet nehéz, de ezt sikerült ma megoldanunk. Gratulálok a játékosainak a győzelemhez. A vendégeknek további sok sikert kívánok! Az ificsapatnak is nagy gratuláció, a hatalmas győzelemhez, Kanalas és Papp hatalmasat játszottak, ez a jövő, így tovább srácok!

Oláh Béla: – Szerintem megtette a csapat, amit nagyjából megbeszéltünk. Csináltuk a dolgunkat. Nem biztos, hogy tizennégy a tíz ellen, korrekt, de ha így gondolták azok az emberek, akkor én ezt elfogadom! Gratulálok a ‘Berénynek és további sok sikert kívánok!

Next Post

Szerdán a harmadik körrel ér véget a Magyar Kupa megyei selejtezője

Két kemény csata dönt az országos főtáblára való kijutásról és az egymillió forintos jutalomról. Szerdán 17.30-as kezdéssel a harmadik kört rendezik meg a Magyar Kupa regionális selejtezőjében. A két mindent eldöntő csatát követően kiderül, mely két csapat képviselheti még Nógrád megyét az országos főtáblán az alanyi jogon már ott lévő […]
error: Content is protected !!